To je to što me zanima!

Jurčić ostao i bez Mandže, ali bit će spreman za derbi

Suparnik mu je igrao u Karlovcu (Hajduk), a Kruno Jurčić je u gradu na četiri rijeke uglavnom samo hvalio atmosferu i sjajnu karlovačku publiku
Vidi originalni članak

Svjestan sam da me čekaju dvije teške utakmice protiv Hajduka, a pogotov protiv Ajaxa. Moraju se znati prioriteti, a to je u ovom trenutku zasigurno utakmica s Ajaxom, jer još uvijek imamo šanse za prolazak dalje u Europi, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.
- Bio sam u Karlovcu i gledao Hajduk. Što sam vidio? Sjajnu atmosferu i publiku koja nagrađuje čak i klizeće startove. Atmosfera je strašno pozitivna zarazliku od one u kojoj ja radim - dodaje Kruno.
Na pitanje zašto je tako nervozan kad treba analizirati igru i pojedine igrače odgovara:
- Nisam ja nervozan. Samo ne želim analizirati utakmicu s vama (novinarima). Ne želim da moj igrač prvo pročita u novinama, a onda tek od mene čuje što mu imam za reći - pojasnio je Kruno.
O utakmici s Vinogradarom u Kupu rekao je:
- Tko prati nogomet rekao bi da je to lagana tekma, ali to nije tako. To je Kup utakmica, sve je moguće, te su utakmice uvijek opasne. A i onaj tko malo bolje prati nogomet znat će 90 posto momčadi Vinogradara. Trener im je profesor Hrvoje Braović, nekadašnji Dinamov prvi trener - kaže Jurčić i dodaje da ima problema s ozljedama.
- Lončarić je izgubljen na duže vrijeme, Mandžo također zbog ozljede neće igrati u srijedu, a već otprije zbog ozljeda ne mogu računati na Bišćana i Chagu - kaže Jurčić.
Znao je za promjenu domaćinstva s Vinogradarom.
- Da, pitali su i mene. Kad sam čuo razloge, rekao sam zašto ne. Bolje par tisuća ljudi u Mladini nego par stotina u Maksimiru - kazao je Kruno.
Osvrnuo se i na posljedni posrtaj Dinama u Maksimiru u remiju s Cibalijom.
- Zadovoljan sam drugim poluvremenom i reakcijom igrača i u trenucima kad im rezultatski baš  i nije išlo. Iz tog ćemo kiksa izvući pouke - završio je Kruno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rođin rođo1 27.10.2009.

    pa šta se sikirate ako ste ostali bez onog našeg posavskog magareta(mandže).dinamo je sigurno jači kad on neigra jer nema opasnosti od kartona.

  • gallaz 27.10.2009.

    mamic bi pod hitno trebo prodat tog jadnog mandzukica. . . poznavajuci njega mogo bi nekak izvuc barem 5milja eura mada nevrijedi po onom kai pokazuje ni pola od toga. . . i za te pare, dovest 2 napadaca u FORMI, a ne neko perverzno pojacanje koje je u zadnje 3godine zabilo isto toliko golova. . .

  • toni345 27.10.2009.

    poanta je svega spice krivo postavljene, visoki mandžo s trosi na nekim driblinzima protiv malih brzih bekova umjesto da igra ko centralna spica , a tu je i mali kramaric koji ima udarac puca od kud stigne , ceka da ga se gurne u igru i gladan je gola za razliku od mandže

Komentiraj...
Vidi sve komentare