To je to što me zanima!

Jurčić: Svaki od ova četiri ogleda bit će mi najvažniji

Svaka od ove četiri utakmice do kraja bit će mi najvažnija u karijeri, s osmijehom je rekao Dinamov trener nakon pobjede nad Rijekom 4-0
Vidi originalni članak

Sad je situacija puno bolja, stvarno lijep osjećaj. Imao sam sastanak s ekipom, znamo kako se lako poskliznuti... Cijeli tjedan posvetit ćemo utakmici sa Šibenikom, trenirat ćemo samo za njih - rekao je
Jurčić, pa odgovorio na pitanje je li mu to bila najvažnija utakmica u karijeri.
- Svaka od ove četiri utakmice do kraja bit će mi najvažnija u karijeri - s osmijehom je rekao Dinamov trener.
Tad je kratko komentirao poraz rivala od Varteksa.
- Nisam vjerovao da Varteks može pobijediti na Poljudu, ali sam znao da su opasni iz kontri i polukontri.

"VOLIO BI PUCATI SLOBODNE, NO SAMMIR TO SJAJNO RADI"
Još uvijek smo dosta daleko od naslova prvaka, idemo u Šibenik po pobjedu. Moja je želja doći u Split sa što većom bodovnom razlikom. Ne mislim da će se Hajduk predati, ali o njima niti razmišljam, niti želim razgovarati - rekao je Badelj.
Zabio je dva sjajna gola, kako to da ne puca slobodne udarce?
- Sammir to sjajno radi, iako to do sada nije došlo do izražaja. Ako mi trener dozvoli da pucam, neće mi biti teško. Ionako poslije treninga uvijek ostajem vježbati slobodnjake - preporučio se Jurčiću, pa naglasio koliko mu znači navijačka podrška.
- Navijači na Maksimiru bila su nam najveća motivacija protiv Rijeke. Bez njih to ne bi tako lijepo izgledalo. Što se tiče Šibenika, igrali smo već s njima i umalo se opekli. Izvukli smo poukle iz te utakmice, gubili smo 2-0, pa se vratili na 2-2. Ovaj put ćemo od početka nametnuti svoju igru i smatram da tri boda neće izostati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • slavonac 91 05.05.2009.

    kako mi se ovo sve čini kao san,dobra atmosfera,dobar trener,napadački orijentiran nogomet,atraktivan nogomet,4 boda pred hajdukom,e.....da bar hoće ovaj san postat svakodnevnica,pa tako da bude i u europi!!AJMO PLAVI!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare