To je to što me zanima!

Jurčić: Uh, kako bi nam dobro došao Mandžo za Ligu prvaka

Želimo dobiti sve utakmice do kraja. Slaven se trznuo u zadnje vrijeme, oporavili su im se neki igrači, očekujemo lijepu utakmicu, najavio je susret Krunoslav Jurčić...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u subotu dočekuju Slaven Belupo. Bit će to prilika da "modri" proslave naslov prvaka koji su osigurali pet kola prije kraja. Dinamo će protiv Slavena proslaviti i 102. rođendan, no iz kluba kažu kako ne planiraju posebnu proslavu.

- Želimo dobiti sve utakmice do kraja. Slaven se trznuo u zadnje vrijeme, oporavili su im se neki igrači, očekujemo lijepu utakmicu, a mi moramo biti maksimalno ozbiljni - najavio je utakmicu Kruno Jurčić.

Ozlijeđeni su Ibanez, Ademi i Čop. Oni sigurno neće igrati. 

- Virozu su tri, četiri dana imali Halilović, Pamić i Vrsaljko, ali oni će biti u konkurenciji za utakmicu - rekao je Kruno.

Dinamo vjerojatno neće biti nositelj u 4. pretkolu Lige prvaka. 

- Tražimo pojačanja. Želimo napraviti nešto veliko. Uh, kako bi nam dobro došao Mandžo... - nasmijao se Kruno i nastavio:

- Sigurno nam je otegotna okolnost što nećemo biti nositelji. Možemo izvući Basel i Steauu i još neke jake klubove. Vidjeli ste kako je Basel jak, ali nadam se da će se netko od favorita poskliznuti i da ćemo ipak biti nositelji - dodaje trener Dinama.

"Nijemci uništavaju protivnike"

Kruno Jurčić gledao je obje polufinalne utakmice Lige prvaka. 

- Presudna je tjelesna moć. Sad prolaze samo dvosmjerni igrači koji jednako dobro igraju obranu i napad. Nijemci igraju sprinterski nogomet i s presingom uništavaju protivnika - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Frenkyy 27.04.2013.

    Ova će fotografija jednog dana vrijedit ko MonaLisa iz Luvrea!!!!!!

  • Mudra knjiga 26.04.2013.

    Vidi njega treba ga mourinho tuzit,,na silu se slikao snjim,,,skoro mu lubanju zdrobio,,,

  • Cules 26.04.2013.

    Magath je od Manđe napravio igrača, da je ostao u Dinamu vjerojatno ne bi bio niti 30% onoga što je danas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare