To je to što me zanima!

Jurčić: Zacoprao sam, neću više nikada imati nikakve želje

Volio bih da se druga utakmica igra doma, tako bismo dobili još dana za pripremu i uigravanje. Ovako ćemo se morati više potruditi u prvoj utakmici, rekao je Jurčić
Vidi originalni članak

Želja mi je samo da ne moramo ići daleko, pričao je prije ždrijeba Kruno Jurčić.

Nakon što je Dinamo u drugome pretkolu Lige prvaka izvukao Nefči iz Azerbajdžana Jurčić je samo slegao ramenima.

- Zacoprao sam. Neću više nikada imati nikakve želje. Opet smo dobili daleko putovanje i opet moramo uložiti dodatne napore da saznamo kakvi su i kako igraju - rekao je Dinamov trener nakon ždrijeba.

Nefči ima nekoliko opasnih igrača. Davno prije ždrijeba Jurčić je pričao da baš njih ne bi volio jer su “privatni klub”, odnosno gazda ne pita za novce i dovodi vrlo dobre igrače.

- Pričao sam u Makedoniji s Mitreskim koji je u Nefči stigao iz Njemačkog Cottbusa. Tamo igra Emile Mpenza, a trebao bi im doći i Hleb. Znači da nisu nimalo bezazlena momčad, rekao je Krunoslav Jurčić i nastavio:

- Naš je cilj Liga prvaka, a to znači da moramo pobijediti i Nefči. Sad ćemo se samo morati malo više potruditi.

Prva utakmica igra se u Zagrebu 12. ili 13. srpnja, a uzvrat u Bakuu sedam dana kasnije.

- Volio bih da se druga utakmica igra u Maksimiru, tako bi smo dobili još nekoliko dana za pripremu i uigravanje. Ionako smo planirali da nam to, za nas prvo pretkolo, služi za uigravanje. Ovako ćemo se morati više potruditi već u prvoj utakmici, pobijediti, ali i stvoriti prednost kako bi nam u uzvratu bilo što lakše i bezbolnije - zaključio je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • boky9 21.06.2011.

    Kud bas Nefči iz Azerbajdžana :/

  • egzekutor 20.06.2011.

    Buffončiću, možda i dobiješ nagradu... tenkre godine

  • user_98684 20.06.2011.

    jučer su bili atomski Dinamo, nikad jača ekipa , a danas....vjerovatno je protivnik tebao biti Polet iz Pribislavca da bi Jurčić bio siguran u prolaz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare