To je to što me zanima!

Jurčićevi 'modri' sada igraju baš kao Barcelona: 'tika-taka'

Dinamov dječji vrtić pobijedio je bez problema: Kovačić, Tomečak i Šitum (dvaput) zabili su Osijeku četiri komada. Bilo im je dovoljno pola sata da svladaju domaćine
Vidi originalni članak

'Uh, samo da ovo završi', pričao je u poluvremenu utakmice predsjednik Osijeka Robert Špehar.

Dinamo je već nakon pola sata igre vodio 4-0, a igrali su tako dobro da je sve skupa na trenutke pomalo podsjećalo na famozni Barcelonin 'tika-taka'.

Nije Osijeku pomoglo što su 'modri' istrčali praktički s drugom momčadi. Sva četiri gola Dinamovi klinci zabili su nakon krasnih malonogometnih akcija, praktički iz peterca.

Sammira je ovaj put sjajno zamijenio Mateo Kovačić koji se igrao s Osijekovim igračima, prolazio je kraj njih kao pored čunjeva na treningu. Jednom je i zabio.

- Vjerojatno mi je ovo najbolja utakmica za Dinamo. Ma nadam se da ću barem s klupe ući protiv Malmöa - rekao je Mateo (17).

Sjajna su bila još dvojica mladića, Mario Šitum zabio je dvaput, a Ivan Tomečak (20) jednom, u 4. minuti utakmice. No on se u Gradskom vrtu ozlijedio. Dobio je udarac i gležanj je natekao.

- Igrali smo stvarno odlično, razvalili smo ih. Prvi gol zabio sam za roditelje, a drugi za curu - rekao je 19-godišnji Šitum, novi Dinamov biser.

- Ma ne znam jesu li moji uopće gledali utakmicu. Ne žele me opterećivati pa mi ni ne kažu dolaze li na tribine - dodao je dvostruki strijelac za 'modre'.


Idi na 24sata

Komentari 80

  • fotball- man 22.08.2011.

    hahahhahaha.:D bolji vic nikad u životu nisam čul.xD

  • 24 42 24 21.08.2011.

    hajdukovac san i drago mi je da ste prošli do lige prvaka(vjerujem ustvari)al nemoj te tako visoko letit,da necitiram stare narodne o prizemljenjima....nakon par partija-nova barca!!!ma dajte ljudi!!! žao mi je boysa,niko ih više ni nespominje,dajte više izađite iz buža,dinamo proživljava najljepše trenutke a vas nema.....nađite način kako da se vratite,nemogu zamislit da hajduk ovako igra a nema torcide...pozz od torcidaša!!!

  • AntonioBešlić 21.08.2011.

    Svaka cast na Dinamovoj igri, sramotna partija Osijeka, a sto se tice onog tika- taka.....ljudi necemo pretjerivati s usporedbama Barcelone, u nasoj ligi je sve super ALI...Dinamo mora ubacit u brzinu vise ako misli nesto napravit u Europi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare