To je to što me zanima!

"Jürgen Klinsmann, gubi se iz Amerike, nisi ti Kobe Bryant"

Američki izbornik Jürgen Klinsmann usporedio je Donovana, kojeg nije pozvao na SP, s Kobeom Bryantom. Nije to sjelo Amerikancima. ESPN-ov novinar je poludio
Vidi originalni članak

Landon Donovan s rekordnih 106 nastupa za reprezentaciju i 39 golova najbolji je američki nogometaš u povijesti. No američki izbornik, Nijemac Jürgen Klinsmann , nije ga pozvao na SP u Brazilu. To je naišlo na polemike u SAD-u, a Klinsmann je sad dodatno podigao tenzije usudivši se dirnuti u "svetu" američku košarku.

- Zašto Donovan nije s nama? To se uvijek dogodi u Americi. Naprimjer, pogledajte Kobea Bryanta. Zašto je on dobio dvogodišnje produljenje ugovora za 50 milijuna dolara? Zbog onoga što će napraviti za Lakerse u sljedeće dvije godine? Naravno da ne. Produljio je ugovor zbog svega što je dosad napravio - usporedio je Klinsmann Donovanov slučaj sa zvijezdom LA Lakersa.

To nije najbolje sjelo Amerikancima. Najoštriji u kritikama bio je ESPN-ov novinar, Michael Wilbon , koji je odgovorio Nijemcu.

- Vi, gospodine Klinsmann, niste nikakav Kobe Bryant. Sad nam gospodin Klinsmann drži lekcije o američkom sportu. Gubi se van iz Amerike! Vi ste navodno sjajan trener, a za što vas plaćaju? Za to da izjavljujete kako ne možemo pobijediti. Da, to ste izjavili. Očito vas plaćaju za nešto što ste postigli prije i to 4000 milja odavde. Ponavljam, gubite se iz Amerike - poručio je Klinsmannu američki novinar.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • strmi007 06.06.2014.

    Pogubia se,Bryanta se ne dira

  • pinkpong 06.06.2014.

    kobe legenda

  • Legenda17 06.06.2014.

    A sad mi recite nešto. Vidim da se slažete sa Klinsmannom, a zašto je onda 90% vas za to da Šimunić igra u reprezentaciji? On je isto za penziju

Komentiraj...
Vidi sve komentare