Obavijesti

Sport

Komentari 32

"Jürgen Klinsmann, gubi se iz Amerike, nisi ti Kobe Bryant"

"Jürgen Klinsmann, gubi se iz Amerike, nisi ti Kobe Bryant"
2

Američki izbornik Jürgen Klinsmann usporedio je Donovana, kojeg nije pozvao na SP, s Kobeom Bryantom. Nije to sjelo Amerikancima. ESPN-ov novinar je poludio

VIDEO

Landon Donovan s rekordnih 106 nastupa za reprezentaciju i 39 golova najbolji je američki nogometaš u povijesti. No američki izbornik, Nijemac Jürgen Klinsmann , nije ga pozvao na SP u Brazilu. To je naišlo na polemike u SAD-u, a Klinsmann je sad dodatno podigao tenzije usudivši se dirnuti u "svetu" američku košarku.

- Zašto Donovan nije s nama? To se uvijek dogodi u Americi. Naprimjer, pogledajte Kobea Bryanta. Zašto je on dobio dvogodišnje produljenje ugovora za 50 milijuna dolara? Zbog onoga što će napraviti za Lakerse u sljedeće dvije godine? Naravno da ne. Produljio je ugovor zbog svega što je dosad napravio - usporedio je Klinsmann Donovanov slučaj sa zvijezdom LA Lakersa.

To nije najbolje sjelo Amerikancima. Najoštriji u kritikama bio je ESPN-ov novinar, Michael Wilbon , koji je odgovorio Nijemcu.

VIDEO

- Vi, gospodine Klinsmann, niste nikakav Kobe Bryant. Sad nam gospodin Klinsmann drži lekcije o američkom sportu. Gubi se van iz Amerike! Vi ste navodno sjajan trener, a za što vas plaćaju? Za to da izjavljujete kako ne možemo pobijediti. Da, to ste izjavili. Očito vas plaćaju za nešto što ste postigli prije i to 4000 milja odavde. Ponavljam, gubite se iz Amerike - poručio je Klinsmannu američki novinar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu