To je to što me zanima!

Jürgen Klopp bez sedmorice debitirao 'nulom' sa 'spursima'

Klopp nije mogao računati na Bentekea, Firmina, Gomeza, Hendersona, Ingsa, Lovrena te Sturridgea koji je pao na posljednjem testu pred utakmicu zbog otekline
Vidi originalni članak

Prva utakmica Jürgena Kloppa na klupi Liverpoola završila je bez golova na gostovanju kod Tottenhama u devetom kolu Premiershipa. Imao je njemački stručnjak problema sastaviti pravu momčad za teško gostovanje zbog ozljeda Christiana Bentekea, Roberta Firmina, Joea Gomeza, Jordana Hendersona, Dannyja Ingsa, Dejana Lovrena te Daniela Sturridgea koji je pao na posljednjem testu pred utakmicu zbog otekline na koljenu. 

Imali su gosti veliku priliku za vodstvo već u desetoj minuti kada je, nakon kornera, udarac Origija iz blizine zaustavio okvir gola. Dobro su stajali igrači 'redsa' na White Hart Laneu i zatvorili domaćine koji su prvi put zaprijetili tek u 30. minuti kada je pogriješio Lallana. 'Spursi' su izveli brzu kontru, koju je udarcem iskosa s desne strane pokušao završiti Clinton, ali fantastično mu je obranio Mignolet odbivši loptu u korner. U 38. minuti opet je opasno bilo pred golom Liverpoola. Kane je izbjegao zaleđe i odlično pucao s 14 metara, ali odbija to Mignolet. Lopta dolazi do Alija, no njegov udarac u posljednji trenutak blokirao je Sakho. 

Kloppova ruka već se vidi

Klopp je vidno nervozan i uzbuđen zbog svoje prve utakmice cijelo vrijeme bio na nogama i prvi put na kratko sjeo tek u 60. minuti utakmice. U 78. minuti Origi je pobjegao po lijevom boku, ušao iskosa prema golu, ali onda pucao ravno u Llorisa. Can je u zadnjoj minuti utakmice odlično pucao iz daljine, no lopta je otišla nekoliko centimetara od lijeve stative. Bio je to odličan udarac, ali rezultat se nije mijenjao. 

'Redsi' u četvrtak kod kuće u sklopu europske lige dočekuju Rubin Kazan i bit će to prava utakmica Kloppa na Anfieldu, a zatim u subotu na Anfield u 10. kolu Premiershipa dolazi Southampton

Treba naglasiti kako se Kloppov pečat već sada vidi na igri Liverpoola jer su 'redsi' na ovom susretu pretrčali više od igrača Tottenhama, a to je nešto što još nikome ove sezone nije uspjelo. 

Evo zašto djeca trebaju jesti što više orašastih plodova

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 19.10.2015.

    odličan posao obavlja Klopp, naravno da mu treba više vremena da posloži momčad. Previše su bodova prosuli, da bi ih on mogao već ovu sezonu dovesti do naslova... ali već iduću sezonu i uz nove transfere mogao bi konkurirati za naslov...

  • CfCdrogba11Hrv 18.10.2015.

    Sturridge oteko sinoć hahaha

  • prajdali 17.10.2015.

    Klopp je imao puno sreće.Ova se sezona ne računa,treba čovjeku omogućiti da posloži momčad i da krene.Znači početak iduće sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare