To je to što me zanima!

Jurić i Conte u žaru borbe pokraj crte: 'Nemoj me j**ati! Ušuti!'

Inter je preokrenuo utakmicu u pet minuta, ali hladan tuš stigao je u 86. minuti kad je Miguel Veloso zabio za izjednačenje. Ivan Jurić je na klupi Verone mogao biti presretan, dok Conte nije mogao sakriti razočarenje
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Ivan Jurić ove je sezone govorio kako je za njega cilj osigurati Veroni ostanak u Serie A, a to ne da čini, već je bliže Europi nego zoni ispadanja. A njegova je Verona s dobrim predstavama nastavila i jučer kad je remizirala protiv milanskog Intera (2-2).

JUVENTUSU SE SMIJEŠI TITULA Jurić i Verona zaustavili Inter! Rrahmani asistirao, Brozović i Nerazzuri sve dalje od naslova

S druge mu je strane stajao osebujni Antonio Conte koji je odveo Inter do mjesta koje vode u Ligu prvaka, no njegov klub igra toplo-hladno. Vidi se to i na njegovim reakcijama, a neki put si jednostavno ne može pomoći. Nakon jednog duela Lukakua i Kumbulle, sudac je dosudio slobodni udarac za Veronu, na što je Conte poludio.

- Kakav je ovo prekršaj?! - urlao je Conte na suca, a Ivan Jurić požalio se četvrtom sucu na te njegove riječi. No, Antonio ni njemu nije ostao dužan:

- Nemoj me jeb... i ušuti. Razumiješ? Ušuti! - dobacio je trener Intera našem stručnjaku na što je dobio kratki uzvrat - 'ušuti ti'.

Krenuli su tada jedan prema drugome, a četvrti je sudac morao smirivati strasti. Nakon utakmice ipak je sretniji mogao biti Jurić čija je momčad stigla do novog vrijednog boda protiv velikih momčadi. I da, korak je bliže ostanku u Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 10.07.2020.

    Conte čudna biljka

  • valdifiori 10.07.2020.

    Ne znam više šta bi mislio o conteu,dal' će bit dobar dal' ne,često s žali po medijima to mi a ne sviđa,al igrači žele igrat za njega.al je i prokockao vodstva na poluvremenu u Barci i Dortmundu...ma ne znam, poprilično sam siguran da će mercato biti dobar pa ćemo vidjet

Komentiraj...
Vidi sve komentare