Sport

Komentari 2

Jurić i Conte u žaru borbe pokraj crte: 'Nemoj me j**ati! Ušuti!'

Jurić i Conte u žaru borbe pokraj crte: 'Nemoj me j**ati! Ušuti!'

Inter je preokrenuo utakmicu u pet minuta, ali hladan tuš stigao je u 86. minuti kad je Miguel Veloso zabio za izjednačenje. Ivan Jurić je na klupi Verone mogao biti presretan, dok Conte nije mogao sakriti razočarenje

Hrvatski trener Ivan Jurić ove je sezone govorio kako je za njega cilj osigurati Veroni ostanak u Serie A, a to ne da čini, već je bliže Europi nego zoni ispadanja. A njegova je Verona s dobrim predstavama nastavila i jučer kad je remizirala protiv milanskog Intera (2-2).

S druge mu je strane stajao osebujni Antonio Conte koji je odveo Inter do mjesta koje vode u Ligu prvaka, no njegov klub igra toplo-hladno. Vidi se to i na njegovim reakcijama, a neki put si jednostavno ne može pomoći. Nakon jednog duela Lukakua i Kumbulle, sudac je dosudio slobodni udarac za Veronu, na što je Conte poludio.

Serie A - Hellas Verona v Inter Milan

- Kakav je ovo prekršaj?! - urlao je Conte na suca, a Ivan Jurić požalio se četvrtom sucu na te njegove riječi. No, Antonio ni njemu nije ostao dužan:

- Nemoj me jeb... i ušuti. Razumiješ? Ušuti! - dobacio je trener Intera našem stručnjaku na što je dobio kratki uzvrat - 'ušuti ti'.

italian Serie A soccer match Sassuolo vs Hellas Verona

Krenuli su tada jedan prema drugome, a četvrti je sudac morao smirivati strasti. Nakon utakmice ipak je sretniji mogao biti Jurić čija je momčad stigla do novog vrijednog boda protiv velikih momčadi. I da, korak je bliže ostanku u Serie A.

Najčitaniji članci