To je to što me zanima!

Torino nije dobio penal protiv Intera, Jurić poludio na suce: Nije prvi put da su nas oštetili!

Torino i Inter odigrali su 1-1 u 29. kolu Serie A, a momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića opet je pokazala da se može nositi s najjačim klubovima. No, da je bilo samo malo više sreće i koncentracije, 'bikovi' bi danas slavili veliki skalp
Vidi originalni članak

Samo nekoliko minuta dijelilo je Torino od senzacionalne pobjede. Od 12. minute vodili su 1-0 golom Bremera, bili na korak od rušenja Intera, ali opet ih je koštao pad koncentracije u samoj završnici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Torino i Inter odigrali su 1-1 u 29. kolu Serie A, a momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića opet je pokazala da se može nositi s najjačim klubovima. No, da je bilo samo malo više sreće, mirnoće i koncentracije, 'bikovi' bi danas slavili veliki skalp. 

Torino se sjajno suprotstavio aktualnom prvaku koji je prije nekoliko dana srušio Liverpool na Anfieldu, ali na kraju ipak ispao iz Lige prvaka. Od prve minute domaćini su parirali gostima i poveli već u 12. minuti golom Bremera. Inter je pritisnuo u nastavku i uspio do boda golom Alexisa Sancheza u 93. minuti!

Po tko zna koji put ove sezone Torino je u samoj završnici ostao bez punog plijena. Kao da su već u svojim glavama slavili veliki trijumf, no hladni tuš opet ih je dočekao u samoj završnici. Ipak, Jurić može biti zadovoljan. Njegova momčad odigrala je fenomenalno protiv ponajbolje momčadi lige i uzela joj vrijedne bodove u borbi za naslov prvaka.

- U prvom poluvremenu igrali smo jako dobro, imali smo pogodak, dosta prilika, pa i taj nedosuđeni jedanaesterac. U drugom smo malo patili, na kraju smo i primili pogodak. Nismo zatvorili utakmicu na vrijeme, to nam se već događalo ove sezone.

Opleo je hrvatski trener i po sucima. Sumnjiva mu je situacija iz 38. minute kada je Torino tražio jedanaesterac nakon što je Ranocchia srušio Belottija, ali za suca Lucu Marellija to nije bilo za najstrožu kaznu čak niti nakon što je pregledao snimku. Zbog te odluke po njemu su drvlje i malenje sasuli i talijanski mediji. La Gazetta dello Sport je zatražila suspenziju suca i VAR sudaca, a Tuttosport je sucu dodijelio ocjenu - 0.

- To je meni neshvatljivo, nema mi logičnog objašnjenja zbog čega jedanaesterac nije dosuđen. Ovo će nam netko morati dodatno objasniti. Na našu štetu išlo se i protiv Bologne i protiv Venezije. Bio je čisti penal za nas, a da smo tada otišli na 2:0, sve bi bilo drugačije - rekao je Jurić.

Torino je pokazao da se može nositi sa svima, ali prosipali su bodove pa situacija na tablici i nije takva kakvu navijači priželjkuju. Drže 11. mjesto nakon 28 kola. Želja čelnika na početku sezone bilo je šesto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, ali ta pozicija je sve dalje i dalje. Atalanta bježi čak 13 bodova.

Torino ima sjajnu momčad, igraju jako dobro pod dirigentskom palicom hrvatskog trenera, ali fali im nešto kako bi napravili korak više. Ako zadrže momčad na okupu, možda to i uspiju već sljedeće sezone. 

- Napravili smo dvije pogreške. Brzo smo pokrenuli tu akciju i nismo znali kud bi s loptom u tom trenutku. Reći ću vam još nešto, mi smo svjetlosnim godinama udaljeni od momčadi kao što su Atalanta i Lazio. Da, napravili smo dobar posao ove sezone, ali tu ima i dalje toliko prostora za napredak. Toliko smo bodova prosuli u zadnjim minutama, moramo naučiti biti pametniji - kazao je Jurić. 

Josip Brekalo jedini je od Hrvata proveo svih 90 minuta na travnjaku. Perišić je igrao prvo poluvrijeme, Marko Pjaca odgledao je utakmicu s klupe, a Marcelo Brozović je bio izvan kadra zbog ozljede. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Palmanova 14.03.2022.

    ovo su dvije kradje u jednoj.prvo cisti penal im neda za 2-0.zatim VARalica ide gledat i odluci da se igra nastavi..To jos nisam vidio odkad postoji Var.sta su ga onda uvelil kad Inter mora bit prvak?!zalosno

  • MatijaKezele 14.03.2022.

    I onda se Inter ima obraza žalit ikad na suce 😂🤮

  • sanlorenzo2 14.03.2022.

    Jurić legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare