Obavijesti

Sport

Komentari 3

Torino nije dobio penal protiv Intera, Jurić poludio na suce: Nije prvi put da su nas oštetili!

Torino nije dobio penal protiv Intera, Jurić poludio na suce: Nije prvi put da su nas oštetili!

Torino i Inter odigrali su 1-1 u 29. kolu Serie A, a momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića opet je pokazala da se može nositi s najjačim klubovima. No, da je bilo samo malo više sreće i koncentracije, 'bikovi' bi danas slavili veliki skalp

VIDEO

Samo nekoliko minuta dijelilo je Torino od senzacionalne pobjede. Od 12. minute vodili su 1-0 golom Bremera, bili na korak od rušenja Intera, ali opet ih je koštao pad koncentracije u samoj završnici.

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Torino i Inter odigrali su 1-1 u 29. kolu Serie A, a momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića opet je pokazala da se može nositi s najjačim klubovima. No, da je bilo samo malo više sreće, mirnoće i koncentracije, 'bikovi' bi danas slavili veliki skalp. 

Torino se sjajno suprotstavio aktualnom prvaku koji je prije nekoliko dana srušio Liverpool na Anfieldu, ali na kraju ipak ispao iz Lige prvaka. Od prve minute domaćini su parirali gostima i poveli već u 12. minuti golom Bremera. Inter je pritisnuo u nastavku i uspio do boda golom Alexisa Sancheza u 93. minuti!

Serie A - Torino v Inter Milan

Po tko zna koji put ove sezone Torino je u samoj završnici ostao bez punog plijena. Kao da su već u svojim glavama slavili veliki trijumf, no hladni tuš opet ih je dočekao u samoj završnici. Ipak, Jurić može biti zadovoljan. Njegova momčad odigrala je fenomenalno protiv ponajbolje momčadi lige i uzela joj vrijedne bodove u borbi za naslov prvaka.

- U prvom poluvremenu igrali smo jako dobro, imali smo pogodak, dosta prilika, pa i taj nedosuđeni jedanaesterac. U drugom smo malo patili, na kraju smo i primili pogodak. Nismo zatvorili utakmicu na vrijeme, to nam se već događalo ove sezone.

Serie A - Torino v Inter Milan

Opleo je hrvatski trener i po sucima. Sumnjiva mu je situacija iz 38. minute kada je Torino tražio jedanaesterac nakon što je Ranocchia srušio Belottija, ali za suca Lucu Marellija to nije bilo za najstrožu kaznu čak niti nakon što je pregledao snimku. Zbog te odluke po njemu su drvlje i malenje sasuli i talijanski mediji. La Gazetta dello Sport je zatražila suspenziju suca i VAR sudaca, a Tuttosport je sucu dodijelio ocjenu - 0.

- To je meni neshvatljivo, nema mi logičnog objašnjenja zbog čega jedanaesterac nije dosuđen. Ovo će nam netko morati dodatno objasniti. Na našu štetu išlo se i protiv Bologne i protiv Venezije. Bio je čisti penal za nas, a da smo tada otišli na 2:0, sve bi bilo drugačije - rekao je Jurić.

Serie A - Torino v Inter Milan

Torino je pokazao da se može nositi sa svima, ali prosipali su bodove pa situacija na tablici i nije takva kakvu navijači priželjkuju. Drže 11. mjesto nakon 28 kola. Želja čelnika na početku sezone bilo je šesto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, ali ta pozicija je sve dalje i dalje. Atalanta bježi čak 13 bodova.

Torino ima sjajnu momčad, igraju jako dobro pod dirigentskom palicom hrvatskog trenera, ali fali im nešto kako bi napravili korak više. Ako zadrže momčad na okupu, možda to i uspiju već sljedeće sezone. 

Serie A - Torino v Inter Milan

- Napravili smo dvije pogreške. Brzo smo pokrenuli tu akciju i nismo znali kud bi s loptom u tom trenutku. Reći ću vam još nešto, mi smo svjetlosnim godinama udaljeni od momčadi kao što su Atalanta i Lazio. Da, napravili smo dobar posao ove sezone, ali tu ima i dalje toliko prostora za napredak. Toliko smo bodova prosuli u zadnjim minutama, moramo naučiti biti pametniji - kazao je Jurić. 

Josip Brekalo jedini je od Hrvata proveo svih 90 minuta na travnjaku. Perišić je igrao prvo poluvrijeme, Marko Pjaca odgledao je utakmicu s klupe, a Marcelo Brozović je bio izvan kadra zbog ozljede. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu