To je to što me zanima!

Jurili su 190 km/h, sletjeli s ceste i izašli živi iz auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Darren i Chris jurili su čak 190 kilometara na sat dok su vozili utrku na rallyju. Njihov automobil zanio je tada jaki nalet vjetra. Sletjeli su s ceste
Vidi originalni članak

Vozač rallyja u Welshu Darren Pool (35) jurio je 190 kilometara na sat. Njegov automobil zanio je jaki nalet vjetra dok su prelazili preko brda, zbog čega je izgubio nadzor nad njim. Auto se nekoliko puta okrenuo u zraku, a stvari vozača i suvozača letjele su kroz prozor. Posjetitelji su bili u šoku. Smrskani auto odletio je nekoliko desetaka metara od mjesta gdje je Darren sletio s ceste. Liječnici su mislili da su Darren i suvozač Chris Beer (37) sigurno mrtvi. Ostali su zapanjeni vidjevši ih kako ih u šoku gledaju. Darren je zadobio nekoliko manjih posjekotina, a Chris ima modrice na licu.
- Bilo je strašno. Imao sam osjećaj da sam u perilici za rublje. Chris i ja letjeli smo po unutrašnjosti automobila - prisjeća se Darren.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • danijel2008 08.05.2009.

    lol....ko komentira te video clipove....pa kaki crni vjetar....covjek je krivo procjenio skok, velika brzina i voila....nije tu bilo ni trunke vjetra....=)))

  • god of war 08.05.2009.

    ma koji vjetar brate,lik je nije skok \"uzeo\"kako treba,što se vidi pri sljetanju na cestu! Trgnija ga je u livu stranu a pri toj brzizi eto šta se rezultira! A eto,šta moderna konstrukcija čini...aj,barem su živi i zdravi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare