To je to što me zanima!

Jurišao je HNL-om, sad je srušio Benficu i postao junak Porta jer ih je vratio u utrku za naslov!

Issah Abass je golom u sudačkoj nadoknadi, nakon velike pogreške Otamendija, srušio Benficu. Porto je pobijedio Santa Claru i šest kola prije kraja stigao Benfici na četiri boda. A sve zahvaljujući Abassu
Vidi originalni članak

Issah Abass u Rijeku je stigao u lipnju 2021. i u 34 nastupa za klub s Rujevice zabio je sedam golova. Iz Rijeke je preselio u portugalski Chaves, a tamo je postao junak. U utakmici protiv Benfice Abass je u 94. minuti iskoristio katastrofalnu pogrešku stopera Benfice, izašao sam pred golmana i zabio za 1-0 pobjedu.

Bila je to katastrofalna greška Otamendija, koji je pogriješio u dva navrata. Prvi put je Juninhu omogućio da izađe sam pred golmana, no spasio ih je golman Vlachodimos. Kod druge pogreške Abbas je bio precizniji od Juninha i donio Chavesu pobjedu.

No njegovom golu, osim navijača Chavesa, veselili su se i navijači Porta, jer ih je bivši igrač Rijeke ovim golom vratio u utrku za naslov prvaka! Porto je već bio praktički otpisan, no golom Abassa momčad s Dragaa je stigla na četiri boda zaostatka.

Do kraja prvenstva je šest kola, a Benfica igra protiv Estorila, Gil Vicentea, Brage, Portimonensea, Sportinga i Santa Clare. Kao što ste primjetili, Benfica ima dva velika derbija, protiv Brage i Sportinga, dok Porto do kraja nema utakmice ni protiv Benfice, Brage ni Sportinga. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AnarhosindikaIist 16.04.2023.

    Abass i Ampem bili odličan tandem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare