To je to što me zanima!

Jusuf Nurkić: Poklonit ću Zadru košarkaško igralište za djecu

Nurkić je u NBA ligi odigrao više od 45 utakmica, a 2013. godine igrao je za Zadar. BiH reprezentativac odlučio je sagraditi igralište u čast Krešimira Ćosića
Vidi originalni članak

Jusuf Nurkić, BiH reprezentativac već nekoliko godina igra odlično u NBA ligi. Od 2014. nastupa u najjačoj ligi svijeta, a igrao je za  Denver Nuggetse i Portland Trail Blazerse. Do sada je odigrao više od450 utakmica uz prosjeke od 12.3 koša i 8.6 skokova po susretu.

Godinu dana prije nego što je otišao u NBA igrao je u Zadru. Uz taj klub i grad ga vežu lijepu sječanja, a to je pokazao i na svom Instagramu. Izgleda kako se Nurkić želi odužiti Zadru i košarkaškoj legendi iz tog grada.

Nurkić je na Instagramu objavio dvije fotografije, jednu uz kip Ćosića, drugu u dresu Zadra. Uz to je napisao poruku:

- Moji Zadrani, kako u Zadru nema službeno košarkaško igralište po imenu Krešimira Ćosića moja želja je bila da to promijenim i konačno imamo dogovor. Poklonit ću košarkaško igralište za djecu gradu Zadru u čast velikog Kreše Ćosića. Lokacija košarkaškog igrališta: "5 Nebodera Zadar". Drago mi je da sam uz koordinaciju divnih ljudi uspio doći do realizacije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • skofun 02.07.2023.

    Ne znan za koga. Mozda igraliste za bacanje mobitela u kos

  • grga76 02.07.2023.

    Bravo Juka,kad Kukoč,Rađa i Komszec nemaju vremena

  • Ugodan 02.07.2023.

    Veliki igrač, veliki čovjek. Vole te tvoji Zadrani💙🤍

Komentiraj...
Vidi sve komentare