To je to što me zanima!

'Juve ima tri sjajna napadača, ali Mandžukić je neprocjenjiv'

Juventus ima gotovo nadnaravan napadački trojac. Higuain i Dybala su sjajni, ali Mandžukić je neprocjenjiv, smatra legendarni napadač Stare dame Pippo Inzaghi...
Vidi originalni članak

Juventus ove godine kreće u pohod na Ligu prvaka s trećim najskupljim igračem u povijesti, Gonzalom Higuainom. Talijani otvaraju u srijedu protiv Seville kod kuće, a Dinamo u isto skupini istoga dana gostuje u Lyonu.

Veliki napadač Juventusa Philippo Inzaghi analizirao je pojačanja svog bivšeg kluba i najavio finale Juventus - Bayern.

- Bavarci su sjajni, vodi ih Carlo Ancelotti i mislim da će doći do finala. Za Juventus je konačno došlo vrijeme da napravi europski iskorak. Mislim da bi se to moglo dogoditi ove godine - rekao je Inzaghi.

Juve je prodao Pogbu za rekordan iznos, ali to ne mora ništa značiti, smatra legendarni Pippo.

- Ionako su imali sjajan vezni red. Za novac od Pogbe doveli su pojačanja na svim pozicijama - dodao je Inzaghi, kojeg nije posebno impresionirao Higuain.

- Juventus ima sjajne napadače. To je gotovo nadnaravan napadački trojac. Higuain i Dybala su sjajni, ali Mandžukić je neprocjenjiv - smatra Inzaghi. 

Massimiliano Allegri rotira svu trojicu. Protiv Sassuola igrao je s Dybalom i Higuainom, a već su krenule usporedbe s Inzaghijem i Del Pierom.

- Svaka čast, dečki su sjajni. Ali Alex i ja smo došlo do finala u prvoj zajedničkoj sezoni. Ako se žele uspoređivati s nama, prvo to moraju napraviti - dodao je Pippo.

Liga prvaka, utorak, 13. rujna:

PSG - Arsenal (20.45)
Basel - Ludogorec (20.45)
Dinamo Kijev - Napoli (20.45)
Benfica - Bešiktaš (20.45)
Barcelona - Celtic (20.45)
Manchester City - Borussia Mönchengladbach (20.45)
Bayern - Rostov (20.45)
PSV - Atletico (20.45)

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • assassins 3 13.09.2016.

    Pa sta piseteza vikend higuain zabio prekrasnegolove a koliko je golova dao manzo

  • Diego Simeone 13.09.2016.

    ja sam veliki fan mandzukica i to nikad nisam krio,volim kako igra,kako se bori za momcad a uz to stize i zabit dosta golova,ali medjutim moram priznat da je mandzo u jako losoj formi,gotovo ocajnoj!!!!

  • let muhe od izmeta do juhe 13.09.2016.

    Ma naravno, ipak je on zabio u finalu lige prvaka prije 3 i pol godine, zato je neprocjenjiv i mora igrati u repki u prvih 11 do 40. godine haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare