To je to što me zanima!

Juve protiv Intera po jubilarnu 50. utakmicu bez poraza u nizu

ČUDESNI NIZ Milanski Inter ove sezone u gostima ima osam pobjeda iz isto toliko utakmica, dok je Juventus zadnji put u Serie A izgubio prije godinu i pol dana
Vidi originalni članak

Juventus je pobjedom protiv Bologne stigao Arsenal po broju prvenstvenih utakmica bez poraza (49). Ispred Torineza ostao je jedino Milan koji je od 1991. do 1993. godine imao niz nepobjedivosti od 58 utakmica.

No to nije jedini rekord s kojim će Juve večeras (20.45) dočekati Inter u najvećem derbiju talijanskog nogometa. S devet pobjeda i remijem iz deset kola torinska momčad se izjednačila s Milanom iz 1954. godine i Torinom iz 1976. godine. No 28 bodova je rekord jer se onda za pobjedu dobivalo dva, a ne tri boda.

Ali ako u ovom trenutku postoji momčad koja bi ih mogla zaustaviti, onda je to svakako Stramaccionijev Inter.

- Mi smo Inter i u svaku utakmicu idemo po pobjedu, pa tako i u Torinu protiv talijanskog prvaka - rekao je strateg Intera koji je ove sezone s unaprijed prežaljenom momčadi napravio nevjerojatnu stvar.

U osam gostujućih utakmica ove sezone ostvarili su isto toliko pobjeda. 

Dođu li do devete, ozbiljno će se uključiti u borbu za naslov.

- Prerano je još za razmišljanje o naslovu, ali jasno je kako će nam Inter biti glavni konkurent do kraja. Sviđa mi se Stramaccioni i njegov rad, donio je Interu neke nove ideje i stvorio vrlo jaku momčad - rekao je Juventusov branič Andrea Barzagli. 

Inter nije dobio sedam godina

Milanski Inter je posljednji put slavio u prvenstvenoj utakmici kod Juvea u travnju 2005. godine. Zadnja dva puta nisu uspjeli dati gol.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • livescore17 03.11.2012.

    Haha...najbitnije od ovoga je da su spomenuti Milanovi rekordi koji i dalje ostaju tu netaknuti! :) FM!

  • asklik 03.11.2012.

    nista nista decki sanjajte jos jako dugo o tom porazu od intera FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • MM17_1 03.11.2012.

    Bit ce dobra utakmica jedva cekam :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare