To je to što me zanima!

Juve remizirao s Atalantom: Mandžukić odigrao cijeli susret

Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu i na poluvrijeme je otišao s prednošću. No, Juve je u nastavku krenuo odlučnije i stigao do preokreta. Atalanta je uspjela zabiti u zadnjim trenucima
Vidi originalni članak

Juventus je u gostima kod Atalante odigrao 2-2.

Domaćini su puno bolje odigrali prvo poluvrijeme u kojem su imali konkretnije prilike od gostujuće momčadi, a prvi pogodak zabili su u 45. minuti kada je Conti zabio u Buffonovu mrežu.

U nastavku su Allegrijevi igrači istrčali puno odlučniji, a to se odmah odrazilo i na igru. Nakon jednog ubačaja Juventusa, Spinazzola je glavom skrenuo loptu u svoju mrežu za 1-1. Juventus je tada krenuo i po potpuni prekoret, a vratar Atalante Berisha bio je odličan i spriječio je većinu njihovih pokušaja, ali je u 83. bio nemoćan. Pjanić je nabacio, a Dani Alves je sam na drugoj stativi spremio loptu u mrežu.

Ipak, nakon jedve gužve pred golom Buffona, Freuler je zabio za konačnih 2-2.

Mandžukić i Pjanić odigrali su cijelu utakmicu, a BiH reprezentativac ubacio je i loptu u šesnaesterac kod autogola domaćih.

Juventus je tako povećao svoju prednost pred Romom na devet bodova dok je Atalanta ostala na petom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nogofil 29.04.2017.

    Svi komplimenti dani Atalanti su na mjestu. Ali očigledno je Juventus mislima bio na utakmici sa Monacom, nego na večerašnjoj. Kako inače objasniti golove primljene u zadnjoj minuti prvog poluvremena i kraja utakmice.

  • 28.04.2017.

    Prvo poluvrijeme loše drugo odlično.Možda penal za Juve, al' dobro.

  • bulldogzg 28.04.2017.

    Svaka čast ovoj Atalanti za podvig koji su napravili ove godine. Izbacili su puno talentiranih mladića(Gagliardini , Conti , Caldara , Kessie , Spina itd.) od kojih je dobar dio pozvan za svoju nacionalnu selekciju , neke su prodali , neke će tek dobro prodati ,igraju dobro i zasluženo su tu gdje jesu. Sve u svemu- jedna lijepa priča talijanskog nogometa , zaslužili su Europu igrati iduće sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare