To je to što me zanima!

Juve slavio protiv Ševčenka! 'Stara dama' se polako penje

Juventus opet nije briljirao, ali je svladao suparnika iz donjeg doma ljestvice. Genoa je i dalje na samo jednoj ligaškoj pobjedi u sezoni, dok se 'stara dama' popela na peto mjesto
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa pobijedili su na domaćem terenu Genou 2-0 u utakmici 16. kola Serie A te su skočili na peto mjesto ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juventus opet nije briljirao, ali je svladao suparnika iz donjeg doma ljestvice. Genoa je i dalje na samo jednoj ligaškoj pobjedi u sezoni. U 9. minuti je Cuadrado zabio za 1-0, dok je utakmica prelomljena tek u 82. kada je Dybala dao gol za konačnih 2-0.

Milana Badelja nije bilo u sastavu Genoe, dok je Adrian Šemper ostao na gostujućoj klupi za pričuve.

Lazio je pobijedio Sampdoriju u gostima s 3-1, a sve je bilo riješeno nakon prvog dijela kada su Rimljani već imali 3-0 (jedan gol Milinković-Savića i dva Immobilea). Laziju nije naštetilo ni što je Milinković-Savić u 67. minuti dobio crveni karton, a hrvatski nogometaš Toma Bašić je odigrao cijelu utakmicu za goste.

Pobjeda dana je ona Verone kod Venezije, gdje su gosti, koje odlično vodi hrvatski strateg Igor Tudor, pobijedili 4-3 iako su gubili 0-3.

Fiorentina je u gostima pobijedila Bolognu 3-2 čime je upisala treću pobjedu u zadnja četiri ligaška nastupa. Jedan od tri gostujuća pogotka postigao je sjajni Dušan Vlahović čime je došao do trinaestog ligaškog gola ove sezone te je prvi strijelac Serie A. Zanimljivo je navesti da je time došao do 30. prvenstvenog gola u kalendarskoj 2021. godini.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • alex masters 06.12.2021.

    Napoli je dobar

  • mentalist1 06.12.2021.

    Covice s juga, bas mi se svida nasa oklada, a tebi? :))

  • pr1nce 06.12.2021.

    A di se penje. Pa tesko je bili za ocekivat da ce ostat na 10.mjestu, davno je otisao voz za prvaaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare