To je to što me zanima!

Juve u nemogućoj misiji protiv Atlética: 'Spremite se za šou!'

Juve je za vikend razbio Udinese na domaćem terenu 4-1, u seriji je od tri pobjede nakon poraza na Wanda Metropolitanu, a odmoran je za utakmicu Mario Mandžukić, koji je od 2014. do 2015. bio u Atléticu...
Vidi originalni članak

Liga prvaka jedini je Juventusov fokus nakon što je stavio jednu ruku na Scudetto (18 bodova prednosti pred Napolijem) i ispao iz kupa. No imat će težak zadatak da ostane u natjecanju nakon večeras.

Atlético je u prvoj utakmici osmine finala u Madridu očitao lekciju “staroj dami” i zabio dva gola u završnici (Giménez, Godín) za lijepih 2-0. Ništa nije mogao napraviti ni Cristiano Ronaldo, koji je “colchonerosima” u karijeri zabio 22 gola.

- Nismo to očekivali, ali još je sve moguće. Navijačima poručujem: razmišljajte pozitivno, vjerujmo u uspjeh. Spremite se za preokret - kaže Portugalac.

Juve je za vikend razbio Udinese na domaćem terenu 4-1, u seriji je od tri pobjede nakon poraza na Wanda Metropolitanu, a odmoran je za utakmicu Mario Mandžukić, koji je od 2014. do 2015. bio u Atléticu. Stadion Allianz u Torinu poznat je i Nikoli Kaliniću, nekad igraču Fiorentine i Milana, koji bi večeras (21 sat, PlanetSport 1) trebao biti pričuva gostiju. U svakom slučaju, trebao bi to biti “run’n’gun” nogomet talijanskog prvaka.

- Nismo riješili pitanje prolaska. Juve ima sjajne igrače, morat ćemo jako paziti - kaže Diego Simeone, trener Atlética. Veliki hendikep za njegovu momčad je izostanak Diega Costa koji će zbog žutih kartona propustiti utakmicu.

U drugoj utakmici u istom terminu Manchester City kod kuće brani 3-2 protiv Schalkea (PlanetSport 2).

Idi na 24sata

Komentari 78

  • LukaZeko_1 13.03.2019.

    Baš je bio šou,, juve se popišao po atleticu, pa se ti hvataj za muda i igraj bunker simeone

  • intellectus 12.03.2019.

    Mislim da će Juve pobijediti i izbaciti Atletica. Biti će to uzbudljiva utakmica sa puno lijepih poteza, nadam se i nekoliko golova

  • fantom na bickilu 12.03.2019.

    Decki skupimo sve snage i resurse i pomozimo Dirku,od veceras je na cesti....zalozio i stan i babinu kucu na prolaz Juventusa....nije los momak samo je paglu do nekih novih dimenzija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare