To je to što me zanima!

Juventus drugi dio sezone otvorio najvećim porazom...

Drugi dio sezone u Seriji A Juventus je otvorio domaćim porazom. U ogledu 18. kola na torinskom Olimpijskom stadionu sva tri boda 4-1 pobjedom odnijela je Parma...
Vidi originalni članak

Bila je ovo tek druga gostujuća pobjeda Parminih nogometaša u devetom pokušaju na strani, a podjednake zasluge za nju imaju dvostruki strijelac, nekadašnji Juveov ofenzivni veznjak, Sebastian Giovinco, te Felipe Melo koji je nepotrebnim ispadom bijesa u 17. minuti zaradio crveni karton i ostavio suigrače na cjedilu.

Brazilskog nogometnog reprezentativca prekršajem je zaustavio Massimo Paci, a ovaj mu je s tla odgovorio udaranjem kopačkom u glavu. Nakon toga Parma je krenula u napada, a dvaput je bljesnuo Giovinco.

Svoj drugi gol u sezoni postigao je s lijeve strane jakim udarcem iz blizine, ostavivši Storarija bez šanse, a drugi na utakmici i treći prvenstveni prizemnim udarcem u drugoj minuti nastavka igre. Niti jednom se nije veselio. U 60. je glavom Legrottaglie smanjio na 2-1 na asistenciju Aquilanija, no, već u sljedećoj akciji Chiellini je nepropisno zaustavio Hernana Crespa unutar kaznenoga prostora, a iskusni napadač realizirao je penal za novu prednost od dva gola svoje momčadi. 

Konačnih 4-1, što je najveći Juventusov poraz ove sezone, postavio je Raffaele Palladino u drugoj minuti sudačke nadoknade utakmice.

Serie A, 18. kolo, četvrtak:

Juventus - Parma 1-4 (Legrottaglie 60 / Giovinco 41, 48, Crespo 62-11m, Palladino 90+2)

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 09.01.2011.

    Forza Parma! Uživam kad klubovi kao što su Juve i Milan i svi ostali "giganti" na koljenima jer samo zagađuju nogomet. Za onaj start Mela nemam riječi jer je to jedna od odvratnijih stvari koju sam nedavno vidio u nogometu.

  • LuXuZnI 06.01.2011.

    danas im nije bil najbolji dan, qiualiarela se ozljedi, amauri ga je dobro zamjenil i za to nema straha, problem je kaj su Giovinca dali na posudbu, prvenstvo je još dugo a Sebastiana treba čim prije vratiti...

  • IP95 06.01.2011.

    "Bila je ovo tek druga gostujuća pobjeda Parminih nogometaša u devetom pokušaju na strani," mislin da za "na strani" postoji hrvatska rič...ovo nisu zagrebačke novine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare