To je to što me zanima!

Juventus lovi šansu za prolaz, Conte: Moramo je zaslužiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Real Madrid pobjedom može osigurati plasman dalje i prvo mjesto, dok se Juventus porazom vrlo vjerojatno oprašta od drugog kruga elitnog klupskog natjecanja...
Vidi originalni članak

Juventus protiv Real Madrida je klasik, tvrdi trener talijanske momčadi, Antonio Conte pred veliki okršaj u Torinu koji bi, u slučaju poraza, za njegovu ekipu mogao značiti i oproštaj od prolaza u daljnje natjecanje. Talijanski velikan trenutno ima samo dva boda i na trećem je mjestu skupine B, iza vodećeg Reala s devet i drugoplasiranog Galatasarayja s 4 osvojena boda. 

- Ovo je za nas krucijalna utakmica u Ligi prvaka. Veselimo joj se, ali moramo na terenu pokazati, kao i u Madridu, da zaslužujemo prolaz dalje. U suprotnom ćemo morati kleknuti i zapljeskati onima koji će proći umjesto nas. Real ima izvanredan napad, rekao bih i razarajući, osobito ako im se dopusti da igraju onako kako žele. Ronaldo, Bale, Benzema, Di Maria, svi su fantastični kada ispred sebe imaju prostora. Moramo biti jako pažljivi. To je jako teška utakmica protiv jednog od najvećih kandidata za osvajanje Lige prvaka. Juventus protiv Real Madrida je klasik, intrigantna utakmica - rekao je Conte te dodao kako je njegovoj momčadi potrebna velika pomoć navijača. 

Juventus je u talijanskom prvenstvu pobijedio Parmu u gostima 1-0 golom Pogbe. To je torinskom sastavu treća uzastopna pobjeda u Seriji A, a treba istaknuti i kako se Fabio Quagliarella oporavio od ozljede. Za Juve ipak neće moći nastupiti Mirko Vučinić i Stephan Lichtsteiner koji još uvijek nisu dovoljno oporavljeni te Giorgio Chiellini koji je u prošloj utakmici protiv Reala u Madridu, koju je domaćin dobio 2-1, dobio crveni karton. 

Real osigurava plasman u drugi krug

Real Madrid bi, s druge strane, pobjedom osigurao plasman u drugi krug, a ako Galatasaray ne uspije u gostima biti bolji od Kopenhagena, Madriđani bi osigurali i prvo mjesto u skupini. 

- Moramo malo izrotirati momčad jer želimo zadržati svježinu igrača. Inače ne smatram kako je rotacija igrača problem, no ponekad gubimo ravnotežu zbog toga i na tome moramo raditi. Primamo puno golova u zadnje vrijeme i to je također problem. Svi na svijetu znaju koliko je važno igrati obranu. Bit će to zanimljiva utakmica. Juve ima puno više poteškoća od nas u ovoj grupi, no ovo je za nas prilika da osiguramo plasman dalje, a što prije to ostvarimo to bolje - rekao je Carlo Ancelotti dodavši kako će u sastavu sigurno biti Varane, dok će u zadnji trenutak odlučiti hoće li igrati u paru s Ramosom, ili Pepeom

Real je u španjolskom prvenstvu u gostima dobio Rayo Vallecano 3-2, a iako su vodili s 3-0 na kraju su skoro ispustili bodove. Ancelotti protiv Juvea neće moći računati na ozljeđenog Coentraoa

Liga prvaka

  • Manchester City - CSKA
  • Real Sociedad - Manchester United
  • Juventus - Real Madrid
  • Kopenhagen - Galatasaray
  • PSG - Anderlecht
  • Plzen - Bayern
  • Šahtar - Bayer Leverkusen
  • Olympiacos - Benfica
Idi na 24sata

Komentari 55

  • TomislavPešut-Keby 05.11.2013.

    ja bi bio najsretniji kad bi ih real napuco 2-3-0..gade mi se take ekipe koje skenjaju 3 tekme i onda se idu vadit i produ skupinu na kraju..daj boze da ih real dobije i galata u gostima isto..

  • John_TG 05.11.2013.

    Ocekivao sam Modrica u prvoj postavi ali nadam se da ulazi u nastavku. Nadam se dobroj tekmi i naravno ako Real bude pravi ne sumnjam u pobjedu :)

  • uuupppsss 05.11.2013.

    Ovo Real gubi, pazite što vam kažem

Komentiraj...
Vidi sve komentare