To je to što me zanima!

Juventus potvrdio: Hvala ti, Andrea. Imat ćeš veliku karijeru

Da biste to napravili, potrebna je prije svega hrabrost, kao i svijest o vlastitim sredstvima, napisali su iz Juventusa na oproštaju od Pirla koji je otišao iz kluba nakon jedne sezone
Vidi originalni članak

Hvala, Andrea. To su prve riječi koje svi moramo izgovoriti na kraju ovog zajedničkog iskustva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tim se uvodnim riječima Juventus i službeno oprostio od Andree Pirla koji je na klupi Juventusa proveo tek jednu sezonu od planirane dvije.

- Prije nekoliko mjeseci Pirlo, ikona svjetskog nogometa, započeo je avanturu na klupi Juventusa, prvu kao trener. Da biste to napravili, potrebna je prije svega hrabrost, kao i svijest o vlastitim sredstvima, posebno u razdoblju obilježenom s tisuću poteškoća, sa svijetom koji je pandemija prisilila da iz dana u dan izmišlja nova pravila. Uvjereni smo da će Pirlova trenerska karijera biti izuzetna. Hvala vam i sretno, gospodine Pirlo - napisali su iz Juventusa.

Pirlo je stigao početkom kolovoza nakon što se Juventus riješio Maurizija Sarrija poslije ispadanja od Lyona u osmini finala Lige prvaka. Inter je u Seriji A prekinuo dominaciju torinskog kluba koji je osvojio Kup, a do zadnjeg kola strepio za mjesto u Ligi prvaka. Sve to, uz slave igre, bilo je prevelik uteg Pirlovom ostanku.

Međutim, Pirlo je, čini se, već sve dogovorio sa Sassuolom, a u Juventus bi se trebalo vratiti poznato lice, Max Allegri, koji je već bio na klupi Juventusa od 2014. do 2019. godine i s osvojio pet naslova prvaka Italije, četiri trofeja Kupa i dva Superkupa. I tu je samo pitanje službene potvrde.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • istra liberale 29.05.2021.

    Tudora za pomocnog u real

  • noelsz 28.05.2021.

    Real kontaktirao Contea, razgovori u tijeku

  • pfc 28.05.2021.

    Mislim da je ovo samo doviđenja kao sto je bio slucaj i sa Allegriem..grande Pirlo

Komentiraj...
Vidi sve komentare