To je to što me zanima!

Juventus pregazio i Hellas, odvojio se na vrhu ljestvice

Nogometaši Juventusa pobijedili su Hellas Veronu u posljednjoj utakmici 19. kola Serie A rezultatom 4-0. Nakon kiksa Rome, razlika na vrhu sada je pet bodova...
Vidi originalni članak

Blitzkriegom u prvih sedam minuta Juventus si je širom otvorio put pobjedi nad Hellasom u 19. kolu Serie A. Do kraja su Torinezi, nakon uvodna dva, zabili još dva gola i tako na najbolji način iskoristili kiks drugoplasirane Rome koja je u subotu remizirala kod Palerma.

Samo su tri minute trebale Paulu Pogbi da "otvori" goste iz Verone preciznim udarcem s 25 metara. Četiri minute poslije nakon kombinacije po desnoj strani zabio je Carlos Tévez, a taj je rezultat mirovao sve do sredine drugog poluvremena i novog udara "stare dame".

Roberto Pereyra krajem 66. minute pospremio je pod prečku Chiellinijevo proigravanje u šesnaesterac za 3-0, a osam minuta poslije na sličan je način, ali po drugoj strani, poentirao još jednom Tévez. Bio mu je to 13. gol ove sezone.

Serie A:

  • Juventus - Hellas Verona 4-0 (Pogba 3', Tévez 7', 74', Pereyra 66')
Idi na 24sata

Komentari 17

  • NOHA 21.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Juventus32 19.01.2015.

    Pogba igra sve bolje iz utakmice u utakmicu, a što se tiče Teveza što reći, svaka čast majstore. Forza Juve!

  • SnažniHulk 19.01.2015.

    dosadio je juventus vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare