To je to što me zanima!

Juventus slavi 125. rođendan: Prisjetili se hrvatske legende

Znao sam da je Juventus veliki klub s fantastičnom tradicijom iza sebe, ali dok to ne proživiš, ne shvaćaš koliko je to savršena organizacija i koliko su njihovi mentalitet i temperament jedinstveni, rekao je Mandžukić
Vidi originalni članak

Juventus je povodom slavlja 125. rođendana na društvenim mrežama objavio seriju citata svojih legendarnih igrača, a među izjavama Giampiera Bonipertija, Omara Sivorija, Alessandra Del Piera, Giorgija Chiellinija, Carlosa Teveza je i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (36).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znao sam da je Juventus veliki klub s fantastičnom tradicijom iza sebe, ali dok to ne proživiš, ne shvaćaš koliko je to savršena organizacija i koliko su njihovi mentalitet i temperament jedinstveni - rekao je svojevremeno legendarni hrvatski centarfor. 

Objavu možete pogledati OVDJE

Veliku karijeru završio je u rujnu prošle godine, a danas je član stručnog stožera hrvatske reprezentacije gdje savjetima 'brusi' svoje nasljednike. 

Mandžukić je za torinski klub igrao od 2015. do 2019. godine i s njim osvojio četiri naslova talijanskog prvaka, tri talijanska kupa i jedan superkup. S Juventusom nije osvojio Ligu prvaka, ali je zabio spektakularan gol u finalu.

Stigao je u staru damu 2015. godine kao zamjena za Carlosa Teveza, napadača koji je zabijao golove kao na traci, sam rješavao utakmice. Mandžo je potpuno drugačiji tip napadača i mnogi su bili skeptični kada je stara dama platila 21 milijun eura za njega, ali tri sezone i sedam trofeja kasnije, Mandžukić je dosegnuo gotovo status božanstva u Torinu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • foša 01.11.2022.

    Gjde mu je momak?

  • pfc 01.11.2022.

    FJ,fino alla fine.

  • NIKE 01.11.2022.

    Najveći talijanski klub, mašina prošlog desetljeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare