To je to što me zanima!

Juventusu ne treba motivacija, to je već obavio Beckenbauer

Ma kakva motivacija? Nećemo morati baš ništa raditi po tom pitanju. Niti mi, a niti trener Antonio Conte. To je savršeno obavio gospodin Beckenbauer, kaže Bonucci
Vidi originalni članak

Bayern je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedio Juventus 2-0. Na uzvratnu utakmicu u Italiju Bavarci putuju kao favoriti za prolazak u polufinale. No Juventusovi igrači imat će i dodatan motiv za rušenje Bayerna. Za to se pobrinuo legendarni Franz Beckenbauer, počasni predsjednik bavarskog kluba.

- Kako se to Buffon postavio? Izgledao je kao penzioner na golu - komentirao je Beckenbauer prvi gol Bayerna koji je zabio David Alaba.

Uvrijedivši Buffona, koji zasigurno spada među pet najboljih golmana svijeta, Beckenbauer je zapravo odradio posao motivacijskog gurua. Juventus će jurišati na Nijemce u srijedu.

- Motivacija? Nećemo morati ništa raditi po tom pitanju. Niti mi, a niti trener Antonio Conte. Taj je dio savršeno obavio gospodin Franz Beckenbauer - rekao je branič Juventusa Leonardo Bonucci.

Kasnije se Beckenbauer ispričao, ali bilo je kasno.

- Svi mi ga respektiramo, ali strašno nas je zapalio tom izjavom. Ne samo Buffona, već sve nas. Mi smo Juventus i nećemo samo tako lako pasti. Vjerujte, uzvrat će biti papren za Bavarce. Nemaju pojma koliko papren - dodao je Bonucci.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • WOMANIZER 08.04.2013.

    bayern će ih raznijeti! :))

  • josildo 08.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • chelseaMG 08.04.2013.

    juventus je mačka sa 9 života. iskreno nisu ništa odigrali u munchenu, ali ne mogu reći sa sigurnošću da će proći dalje, premda igraju fenomenalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare