To je to što me zanima!

Juveu bod nakon gostovanja na Olimpicu, Totti fulao penal...

Nogometaši Rome i Juventusa odigrali su 1-1 na Olimpicu u posljednjoj utakmici 15. kola Serie A. Roma je povela preko De Rossija, a Juve izjednačio preko Chiellinija...
Vidi originalni članak

Odličnu utakmicu vidjeli su gledatelji u Rimu. I jedni i drugi mogu žaliti što nisu pobijedili, nešto više ipak domaćini, jer njihov kapetan Francesco Totti nije iskoristio penal kod rezultata 1-1 u 63. minuti. No Juve je bio bolji što pokazuje i omjer udaraca prema golu (22-11).

Domaćini su poveli već u 5. minuti. Totti je s lijeve strane kratko izvao korner, dobio povratnu loptu i ubacio je u kazneni prostor. Daniele De Rossi, koji je odigrao jako dobro cijelu utakmicu na poziciji srednjeg braniča, zahvatio je loptu iz voleja, koju je Juventusov veznjak Arturo Vidal promašio na gol-crti i ona je na radost domaćina odsjela u mreži!

U 61. minuti, gosti su izjednačili. Marcelo Estigarribia pokušao je iz voleja tući prema golu, loše je to učinio, no, loptu koja je odskočila od podloge je glavom u mrežu sproveo Giorgio Chiellini.

Vrlo brzo nakon toga, domaćini su opet mogli povesti. Vidal je u svom kaznenom prostoru napravio prekršaj na Lameli. No, Tottijev snažan udarac je Gianluigi Buffon pročitao i obranio.

U samoj završnici, prvo je Quagliarellin udarac iz dobre pozicije zaustavio Romin golman Stekelenburg, a onda je Totti imao novu meč-loptu za Romu, ali je umjesto udarca iz dobre pozicije odabrao dribling. Pokazalo se da je to bio potez previše.

Juventus je, tako, i dalje jedini neporažen u Seriji A. Ponovno je zauzeo prvo mjesto s 30 bodova, koliko ima i Udinese na drugom mjestu. Roma je deveta s 12 bodova manje. 

Serie A, 15. kolo:

Roma – Juventus 1-1 (De Rossi 5 / Chiellini 61)

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marsel100 13.12.2011.

    buffon supermen!!!!spasio nas je.bitno da nismo porazeni i dalje a to je recept za osvajanje scudeta.FORZZA JUVEEEEEEEEEEE!!!!!!

  • DarioMilanović 13.12.2011.

    Juve je ostao jedini tim u ligi petice bez poraza :D FORZA JUVE

  • NjoklaNjoklica 13.12.2011.

    Gdje su sad interovi navijači, koji postoje 5 godina kao i barcelonini navijači (svi ste vi lažni navijači)

Komentiraj...
Vidi sve komentare