Obavijesti

Sport

Komentari 15

Juveu bod nakon gostovanja na Olimpicu, Totti fulao penal...

Juveu bod nakon gostovanja na Olimpicu, Totti fulao penal...
4

Nogometaši Rome i Juventusa odigrali su 1-1 na Olimpicu u posljednjoj utakmici 15. kola Serie A. Roma je povela preko De Rossija, a Juve izjednačio preko Chiellinija...

VIDEO

Odličnu utakmicu vidjeli su gledatelji u Rimu. I jedni i drugi mogu žaliti što nisu pobijedili, nešto više ipak domaćini, jer njihov kapetan Francesco Totti nije iskoristio penal kod rezultata 1-1 u 63. minuti. No Juve je bio bolji što pokazuje i omjer udaraca prema golu (22-11).

Domaćini su poveli već u 5. minuti. Totti je s lijeve strane kratko izvao korner, dobio povratnu loptu i ubacio je u kazneni prostor. Daniele De Rossi, koji je odigrao jako dobro cijelu utakmicu na poziciji srednjeg braniča, zahvatio je loptu iz voleja, koju je Juventusov veznjak Arturo Vidal promašio na gol-crti i ona je na radost domaćina odsjela u mreži!

U 61. minuti, gosti su izjednačili. Marcelo Estigarribia pokušao je iz voleja tući prema golu, loše je to učinio, no, loptu koja je odskočila od podloge je glavom u mrežu sproveo Giorgio Chiellini.

Vrlo brzo nakon toga, domaćini su opet mogli povesti. Vidal je u svom kaznenom prostoru napravio prekršaj na Lameli. No, Tottijev snažan udarac je Gianluigi Buffon pročitao i obranio.

U samoj završnici, prvo je Quagliarellin udarac iz dobre pozicije zaustavio Romin golman Stekelenburg, a onda je Totti imao novu meč-loptu za Romu, ali je umjesto udarca iz dobre pozicije odabrao dribling. Pokazalo se da je to bio potez previše.

Juventus je, tako, i dalje jedini neporažen u Seriji A. Ponovno je zauzeo prvo mjesto s 30 bodova, koliko ima i Udinese na drugom mjestu. Roma je deveta s 12 bodova manje. 

Serie A, 15. kolo:

Roma – Juventus 1-1 (De Rossi 5 / Chiellini 61)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...