To je to što me zanima!

Južnoafrička Republika svjetski prvak u ragbiju

Ragbijaši Južnoafričke Republike novi su prvaci svijeta. Oni su u finalu u Parizu svladali branitelja naslova Englesku sa 15-6 (9-3).
Vidi originalni članak

Ragbijaši Južnoafričke Republike novi su prvaci svijeta. Oni su u finalu u Parizu svladali branitelja naslova Englesku sa 15-6 (9-3). To je drugi naslov prvaka za "Springbokse", prvi su osvojili na domaćem terenu 1995. godine.

SVI SVJETSKI PRVACI U RAGBIJU:1987. Novi Zeland
1991. Australija
1995. JAR
1999. Australija
2003. Engleska
2007. JAR

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gmolak 23.10.2007.

    Južna afrika je zasluženo pobijedila,ni Wilkinson ne može više sve sam.Šteta što englezi nisu imali sreće kod onog skora koji im je poništen,mislim s pravom jer je igrač s nogom prešo crtu za 5cm,jer da je to bio čisti skor mislim da bi se drugačije odvijale stvari ne terenu.Baš šteta. Kako je to negdje lijep osjećaj kad sudac svira kraj tekme a to je samo početak onog čega slijedi.Ti i tvoja ekipa ste najbolji na svijetu,nema vam ravnog pa čak ni neki novi zeland koji je bio glavni favorit na svjetskom. Mene su Argentinci oduševilli,oni su trebali bii u finalu.To je najbolja ekipa svjetskog i najbolja tekma svjetskog je kad su igrali protiv francuza za treće mjesto,koje su naravno i osvojili!

  • lobotomix 20.10.2007.

    hvala bogu da ste objavili barem nešto što se tiče nekog sporta koji nije nogomet. inače, ovo je trnutno najveći sportski događaj na svijetu, a vi ste ga popratili nikako. za stanje u hrvatskom sportu i favoriziranju nogometa nad svim ostalim sportovima su krivi i novinari koliko i ostale institucije. no trebamo uzeti u obzir da sportski novinari vrlo malo znaju o ostalim sportovima, a sumnjam i da znaju sva pravila nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare