To je to što me zanima!

Nova majstorija Messija! Barca iskoristila težak kiks Madriđana

Barcelona nastavlja uspon prema vrhu i nakon uvjerljive pobjede nad Granadom probila se na treće mjesto. Briljirali su Messi i Griezmann, koji su obojica postigla po dva gola
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone su u 18. kolu španjolske La Lige u gostima kod Granade slavili s 4-0, a po dva pogotka su postigli Antoine Griezmann (12, 63) i Lionel Messi (35, 42).

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pritom treba izdvojiti pogodak Messija za 3-0 u 42. minuti kada je iz slobodnog udarca pucao ispod živog zida. Bila je to prava majstorija argentinskog čarobnjaka.

Francuz je načeo domaćine pogotkom u 12. minuti, a u 35. je servirao Messiju koji je sjajno pogodio za vodstvo 2-0. U nastavku je samo sjajnu formu Griezmann potvrdio svojim drugim pogotkom u 63. minuti čime je postavio i konačan rezultat.

Vallejo je zbog prekršaja nad Braithwaiteom zaradio izravni crveni karton pa je desetkovana Granada ostala bez prilika čak i za počasni gol.

Barca se ovom pobjedom probila na treće mjesto prvenstva i nastavila uspon na sam vrh te iskoristila kiks Real Madrida kod Osasune.

Momčad Zinedinea Zidanea odigrala je mršavih 0-0 u utakmici u kojoj je Luka Modrić odigrao 75 minuta prije nego ga je zamijenio Isco. Real je čak i stigao do pogotka pred sam kraj utakmice, no gol Tonija Kroosa poništen je zbog zaleđa.

Sevilla je u subotu na domaćem terenu svladala Real Sociedad s 3-2, a junak susreta bio je marokanski napadač Youssef En-Nesyri, koji je postigao sva tri pogotka za domaćine (4, 7, 46). 

NEBODER U MIAMIJU Kakva raskoš i luksuz! Messi kupio najmoderniji pogled na svijetu. Cijena? 8.000.000 eura

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić igrao je do 85. minute za Sevillu, a u 21. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan.

Real Sociedad je do prvog pogotka došao zahvaljujući autogolu Sevillinog braniča Diega Carlosa (5), a drugi pogodak zabio je Alexander Isak (14).

Utakmica između Atletico Madrida i Athletic Bilbaa, koja je u subotu trebala biti odigrana na madridskom stadionu Metropolitano, odgođena je jer nogometaši iz Baskije nisu mogli sletjeti u španjolsku prijestolnicu zbog snježnog nevremena.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • DENIS.NAD 10.01.2021.

    Jednostavno najbolji.... svaki dodir lopte je magičan.... nikada nitko nije igrao ovakav nogomet bilo je fantastičnih igrača... Messi je daleko ispred svih... ali redoslijed iza je teško odrediti... Pele Maradona Pravi Ronaldo pa ovaj Ronaldo Zidane Ronaldinho... njih sve dijele nijanse...

  • 10.01.2021.

    Ubrzo su na vrhu.

  • nogofil 10.01.2021.

    Jasno lako ti pobjediš 7. Granadu, ali pobijedi ti 19. Osasunu. Dobro da se nađu ovako "dobri" poznavaoci nogometa, koji nas na to upozore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare