To je to što me zanima!

Conte, zahvali se Hrvatima! Brozović i Perišić spasili Inter

Conte je Brozovića uveo u 59., a ovaj u 64. zabio za 1-2 protiv Parme. A onda je Contea spasio Perišić u 92. Kolarov je fino zavrnuo iz slobodnih udarca s lijeve strane, a na pravom mjestu bio drugi hrvatski majstor
Vidi originalni članak

Što bi Inter da nema Hrvata? Pa, vrlo jednostavno, izgubio bi od Parme!

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Perišić na boćanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, dok je Parma na Giuseppe Meazzi vodila 2-0, ukazali su se Marcelo Brozović i Ivan Perišić i golovima spasili Inter poraza i donijeli barem jedan bod.

Gervinho je od 46. do 62. minute zabio oba Parmina gola, a samo dvije minute kasnije Brozović je zabio Interov prvi. Uzeo je loptu, na nekih 22-23 metra, mukotrpno se othrvao od svog čuvara, a potom opalio loptu s nekih 19 metara dok je bio u padu. Nisu to očekivali ni braniči ni golman, Broz je jedva našao prostora za ovaj udarac, a taj udarac je našao svoj put do mreže!

Conte je Brozovića uveo tek pet minuta ranije i tko zna kakav bi rezultat bio da ga nije ostavio na klupi. A onda je Contea spasio Perišić u drugoj minuti sudačke nadoknade. Kolarov je fino zavrnuo iz slobodnih udarca s lijeve strane, a na pravom mjestu bio drugi hrvatski majstor u milanskom klubu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • NIKE 31.10.2020.

    Intera ovu tekmu nije htjela lopta, odlična je vijest da su naši dečki u formi i da zabijaju.

  • krča1 31.10.2020.

    Čovječe na šta je spao Inter!Oni ne mogu pobjediti Parmu!!Nekada sila od kluba sada prosječan!!!

  • 31.10.2020.

    Da li se samo meni ovaj naslov čini nevjerojatno glup i da li bi za ovaj komentar mogao dobiti žuti kartont

Komentiraj...
Vidi sve komentare