To je to što me zanima!

Kad radi hrvatska veza: Kakva sjajna akcija Mandže i Pjace!

Hrvatski dvojac odigrao je akciju za pamćenje i prava je šteta što Pjaca nije zabio. Mandžo je loptu s desne strane petom proslijedio Pjaci, ovaj ju je primio na prsa i pucao malo kraj stative
Vidi originalni članak

Juventus je rutinski riješio Porto i s ukupnih 3-0 prošao među osam najboljih momčadi u Europi. Paulo Dybala zabio je iz penala za 1-0 u Torinu čime je Juventus nastavio impresivni domaći niz 46. utakmicom bez poraza u svim natjecanjima.

Mario Mandžukić odigrao je cijeli susret, Marko Pjaca dobio je šansu od prve minute drugog poluvremena. Upravo je hrvatski dvojac odigrao akciju za pamćenje. U dva poteza izbacio je obranu Porta i prava je šteta što to nije bio gol.

Mandžo je centaršut s desne strane iz prve petom proslijedio prema Pjaci, Marko je loptu primio na prsa i pucao malo kraj stative. Šteta što lopta nije završila u mreži jer bio bi to jedan od ljepših golova Juventusa u Ligi prvaka ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO (akcija Mandže i Pjace na 8:05)

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dr.Gonzo. 15.03.2017.

    Steta sto nije bio gol, iako sam sa velikim ponosom I srecom gledao 2 hrvata u Juventusu. Nisam nikada mislio da ce se to dogodoiti, jos kada im se pridruzi Miralem, Balkan party !.

  • mr.miyagi 15.03.2017.

    bio bi gol of the week👌

  • komentator__Luka 15.03.2017.

    opet realizacija za k.

Komentiraj...
Vidi sve komentare