To je to što me zanima!

'Kad sam vidio da su oni žuti, a mi sivi - poželio sam se ubiti'

Sve do jučer sam mislio u vrh napada staviti Mandžukića, ali i on se ozlijedio. Higuain je imao toliko želje za nastupom da me uvjerio da ga stavim od prve minute, rekao je Max Allegri
Vidi originalni članak

Juventus je sinoć na San Paolu protiv Napolija slavio 1-0 pobjedu kojom se vodećoj momčadi približio na samo bod zaostatka. Pobjedu je prokomentirao trener Juventusa Max Allegri koji je bio vrlo zadovoljan načinom kojim se njegova momčad branila.

- Bio je ovo naš vrlo dobar nastup protiv momčadi koja ove sezone nije doživjela poraz u ligi. Pravovremeno smo reagirali u obrani i to je bilo ključno jer se utakmice dobivaju branjenjem. Moramo nastaviti s ovakvom igrom u kojoj stoperi dugim loptama proigravaju ofenzivne igrače, a želim da i ubuduće nastupamo s ovoliko samopouzdanja.

Zanimljiv je bio njegov odgovor na pitanje koga sada smatra glavnim kandidatom za osvajanje naslova prvaka.

- Prvi favorit je - Napoli! A odmah iza njih je Inter. Osvojiti sedmi scudetto zaredom nije nešto što će doći samo po sebi, morat ćemo nadmašiti sami sebe da bismo u tome uspjeli.

Gonzalo Higuain bio je strijelac jedinog gola, no sve do početka susreta bilo je dvojbeno hoće li bivši idol navijača Napolija uopće moći nastupiti.

- Bio je na operaciji i sve do jučer sam mislio u vrh napada staviti Mandžukića, ali i on se ozlijedio. Gonzalo je imao toliko želje za nastupom da me uvjerio da ga stavim od prve minute. Istina je i da ga je igranje na San Paolu toliko psihički izmorilo da nije mogao odigrati u visokom tempu cijelu utakmicu.

Trener Napolija Maurizio Sarri smatra kako je upravo Gonzalo Higuain bio prevaga u korist gostiju.

- Nije bio problem u našem fizičkom stanju jer ne mogu reći da momčad pati od premorenosti. Stvar je u tome što je Juventus u napadu imao fenomenalnog igrača poput Higuaina. Nismo odigrali briljantnu utakmicu, ali imali smo dobrih prilika. Nažalost, nismo ih realizirali. Insigne, Callejon i Mertens nisu u formi kao u prethodnim tjednima...

Sarrija su uznemirili i dresovi.

- Ono što me stvarno zasmetalo su dresovi, kada sam vidio da mi igramo u sivoj garnituri, a oni u žutoj, htio sam se ubiti!

Za kraj je otkrio kako je Insigne izašao iz igre zbog upale pubične kosti, a još se ne zna koliko će dugo izbivati s terena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikopolidis_71 02.12.2017.

    Ovo sta izvode s dresovima zadnjih par godina vise nema smisla. Uzas je bio kad je u spanjolskom superkupu Real nosio one plave dresove, a Barca svoje plavo-crvene. Oci su me bolile 90min. Ovdje se bar vidjela razlika, ali isto tako bi se vidjela da je Napoli bio plavi, a Juve prugasti. Uopce ne znam tko to odredjuje i kome je to u interesu, ali bas nema smisla

  • uboica 02.12.2017.

    Bitno da su mene vrijedali kada sam rekao da Juventus dobija..Nije Napoli derbi ekipa..jucer 3.80 poklon na Juventus

Komentiraj...
Vidi sve komentare