To je to što me zanima!

Kad Slaven 'analizira', kolege od smijeha padaju sa stolca...

Ovaj put za zadaću je dobio iskomentirati remi Brazila i Švicarske (1-1), točnije, detalj poslije kojeg su Švicarci izjednačili rezultat. Bilićeve izjave do suza su nasmijale njegovog kolegu Wrighta
Vidi originalni članak

Nema samo HRT zanimljive stručne goste za aktualni SP... Istim se mogu pohvaliti i Englezi.

Naime, naš Slaven Bilić uživa u televizijskim vodama. Njegove analitičke sposobnosti itekako se cijene, posebno na Otoku gdje je u ulozi stručnog komentatora Mundijala za ITV.

Ovaj put za zadaću je dobio iskomentirati remi Brazila i Švicarske (1-1), točnije, detalj poslije kojeg su Švicarci izjednačili rezultat.

U duelu su bili Zuber i Miranda, Brazilci su tražili poništavanje gola zbog faula nad Mirandom kojeg su vidjeli, ali to se nije dogodilo.

VIDEO

- To je jedna od onih situacija. Da sam izbornik Brazila tražio bih prekršaj. Da sam izbornik Švicarske rekao bih da nije faul - rekao je Bilić pa dodao:

- Iskreno, nije me briga!

Taj je komentar gotovo do suza nasmijao legendarnog mu kolegu Iana Wrighta koji je skoro ispao iz stolca, a čak i vječito namrgođeni Roy Keane nije ostao ravnodušan. 

- Zašto bi me bilo briga? Radije bih govorio o sjajnom Coutinhovom golu - poentirao je bivši hrvatski izbornik za kraj.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nikluk20 19.06.2018.

    dajte više radite link na youtube a ne ove polu proizvode od videa sa twittera snimljene krumpirom....

  • RonaldJurić 19.06.2018.

    Vi komentirate Slavenov naglasak...kog to briga čovjek je dobro reko cjeli studio mu se nasmijo i to je bit svega a ne vasi komentari za koje boli briga za sve....

  • tajnamoja 19.06.2018.

    Emisija je trajala nesto duze jer dok Slaven napravi pauze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare