To je to što me zanima!

'Slijepi' srušio velikog Tottija i postao najbolji topnik Serie A!

Stigao je do 23. gola u Serie A te ima jedan više od drugoplasiranog centarfora Torina Belottija. U otvorenoj utakmici 'vučica' je upisala bodove i tako se približila Juventusu na pet bodova
Vidi originalni članak

Igrač kojem su svojevremeno govorili da je balvan, slijep i 'bivši' brutalno je ušutkao sve kritičare ove sezone. Edin Džeko izbio je na prvo mjesto ljestvice strijelaca talijanske Serie A nakon što je zabio dva gola Empoliju u pobjedi Rome 2-0.

S ova dva gola Džeko se upisao u Rominu povijest! Naime, srušio je klupski rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni. Džeko je ove sezone postigao 33 pogotka za Romu u 43 utakmice i time je s prvog mjesta skinuo Francesca Tottija koji je u sezoni 2006/2007 postavio dosadašnji rekord s 32 gola u 50 odigranih utakmica.

VIDEO

Stigao je do 23. gola u Serie A te ima jedan više od drugoplasiranog centarfora Torina Belottija.

U otvorenoj utakmici 'vučica' je upisala bodove i tako se približila Juventusu na pet bodova koji sutra gostuje kod Napolija.

Kolo su otvorili Sassuolo i Lazio, a i tu je slavio rimski klub. Momčad Simonea Inzaghija vratila se u utakmicu preko Immobilea nakon što je Berardi iz penala doveo u vodstvo domaće.

Ipak, autogolom golmana Consiglija u 83. minuti 'biancocelesti' stižu do bodova koji će ih učvrstiti na četvrtoj poziciji.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 02.04.2017.

    Pravi dijamant u svakoj situaciji na terenu!

  • Boki8 02.04.2017.

    Jedan od najboljih gol igraca nije najkompletnoji izvan 16 ali u blizini gola je ubitacan.

  • mandrillost 02.04.2017.

    Neko obara rekorde u golovima i asistencijama,a Panjdzo i Predasistenko u trcanju i predasistencijama!! Na ponos i diku narodu svom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare