To je to što me zanima!

Suspendirali suca koji je udario igrača pa mu dao crveni karton

PSG je slavio kod Nantesa 1-0, ali derbi francuskog prvenstva zasjenio je skandalozan potez suca Tonyha Chaprona, koji je udario igrača Nantesa nakon što je pao, a onda mu i pokazao drugi žuti karton
Vidi originalni članak

Prvo mi nije bilo jasno što se događa, nikome od nas nije bilo. Vidio sam da je Carlos pao i suca koji ga udara nogom s poda. Nakon toga je izvadio drugi žuti karton i još svirao faul za njih, nevjerojatno!, rekao je napadač Nantesa Yacine Bammou.

POGLEDAJTE VIDEO

Možda je ispod dresa imao majicu PSG-a

Paris Saint-Germain slavio je kod Nantesa 1-0 golom Angela di Marije, ali utakmicu je zasjenio skandalozan potez suca koji je u zadnjim trenucima udario Diega Carlosa.

PSG je imao napad, igrači Nantesa vraćali su se u obranu, a na 40 metara od gola Nantesov Carlos trčao je iza suca Tonyja Chaprona, te ga je, kako se čini, slučajno sapleo. Sudac je pao pa napravio glupost godine.

- Ovo je apsurdno! Pa sudac si ne smije dopustiti ovako nešto. Nadam se da će biti kažnjen - rekao je veznjak Nantesa Valentin Rongier.

VIDEO

 

Igrači Nantesa bili su šokirani, nije baš svaki dan da sudac tuče igrače u Ligama petice i još ih nakon toga isključuje, u ovom slučaju, i izmišlja pravila.

- Prvo mi je rekao da se poskliznuo i da je dobio udarac. Možda je ispod sudačkog imao PSG-ov dres, ne znam... Ovo je skandal. Pitao sam ga zašto je svirao faul, rekao mi je da je to novo pravilo od ljeta - čudio se napadač Nantesa Bammou.

Chapron neko vrijeme neće suditi.

- Sudačka komisija povukla je Tonyja Chaprona s utakmice Angersa i Troyesa koju je trebao suditi. Suspendiran je do okončanja istrage - objavio je francuski nogometni savez.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • đuro kojotovski 15.01.2018.

    ne vidim problem.. na snimci s njihove desne strane se vidi da igrač slučajno sapliće suca, ali se vidi i da ga desnim laktom namjerno odguruje od sebe nakon čega ovaj pada.. sasvim logičan žuti karton jer ne nalijeće sudac na igrača nego igrač na suca koji je ispred njega.. isto kao u prometu nije kriv onaj koji je ispred nego onaj koji je naletio na ovog ispred sebe.. dakle, namjerno odgurivanje suca i logična kazna je žuti karton..

  • neladanib 15.01.2018.

    sudac lud ko šiba....

  • SPALATINO 15.01.2018.

    A zašto nije pregleda snimku

Komentiraj...
Vidi sve komentare