To je to što me zanima!

Kad sudac nema pišu, baš svi vole američki nogomet

Oko tri mjeseca nakon Superbowla na stadionima NFL-a navijači će moći uživati u atraktivnijoj verziji američkog nogometa - Lingerie Footballu
Vidi originalni članak

Nikad ne pokazujem guzu!, odbrusila je rasna crnka fotografu ESPN-a nakon što ju je zamolio da se okrene i pogleda ga jednom preko ramena. Umjesto brzine, snage i izdržljivosti na brojnim audicijama momčadi američkog nogometa u rublju važnije je poziranje i izgled pred kamerom.
Najburnije je bilo na audiciji Los Angeles Temptationa. Više od 1500 ljepotica pokušalo je izboriti mjesto u ekipi. Treneri su odabrali dvanaest najboljih, koje će se 1. veljače na ovogodišnjem Superbowlu u Tampi suprotstaviti djevojkama iz Phoenix Scorcha, Tampa Breeza i Miami Calientea.
Pravi spektakl uslijedit će tri mjeseca poslije - spomenute ekipe zaigrat će Lingerie Football League s još šest klubova. Po uzoru na američke profesionalne lige, bit će podijeljene na Istok i Zapad. Svaka ekipa će odigrati po deset utakmica petkom navečer u udarnom terminu. Glavni operativac lige bit će bivši poznati košarkaš Chicago Bullsa, kontroverzni Dennis Rodman.
- Ideja je vrlo jednostavna. Većina ljudi na poluvremenu Superbowla radije će pogledati utakmicu zgodnih komada u rublju nego nastup ocvalog Micka Jaggera - pojasnio je svoju viziju lige povjerenik Rodman.
Bivši Madonnin ljubavnik pohvalio se da će na teren u Tampi istrčati i nekoliko odvjetnica te liječnica.
- Njima je to izvrsna zabava i rekreacija, a vjerujem da će se i gledatelji sjajno zabaviti - dodao je Rodman.

KAPETANSKI POLJUPCI I ŽESTOKI UDARCI
Prije svake utakmice “kapetanke” dviju ekipa, umjesto klupskih zastavica, razmjenjuju poljupce. Na programu je i obvezno zajedničko slikanje. No u utakmici nema ni slikanja ni poljubaca, nego samo žestoka borba za svaki metar terena i svaki poen.

SVE JE POČELO 2004. NA SUPER BOWLU
Igračice američkog nogometa u donjem rublju imale su premijerni nastup 2004. godine tijekom 38. Superbowla u teksaškom Houstonu. Momčad Dreama nadigrala je Euphoriju s uvjerljivih 6-0.

PO PET EKIPA NA ISTOKU I ZAPADU
Američki nogomet u donjem rublju igrat će se u Atlanti, Chicagu, Miamiju, New Englandu, Tampi na istočnoj obali te Dallasu, Los Angelesu, Phoenixu, San Diegu i Seattleu na zapadu SAD-a.

VIŠE OD 1500 KANDIDATKINJA
Najteži posao prilikom izbora igračica definitivno su imali treneri Los Angeles Temptationa. I dok su se u Tampi prijavile 72 djevojke, u Los Angelesu je na probu istrčalo više od 1500 ljepotica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majmun66 14.01.2009.

    Sudac nema pišu jaja mu se njišu

  • user_29271 14.01.2009.

    sviđa mi se izmjena poljubaca umjesto zastavica. to bi trebali uvest u HNL, bilo bi manj faulova i kartona he he.

  • Jug Hrvatske 14.01.2009.

    Zamislite da postoji ovakva liga i da nam svaku nedjelju prenose utakmice. Bilo bi za mjesec dana, što je to Messi grad u Libanonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare