To je to što me zanima!

Kad te ne ide: Soudani slomio palac dok je - stajao na stubi!

Nakon što je Pivarić ozlijedio križne ligamente tijekom utakmice na pripremama Dinama, Alžircu Soudaniju zapeo je nožni palac na pokretnim stubama u trgovini
Vidi originalni članak

Bolje mi je da više nikad ne idem u La Mangu, sami pehovi ovdje, rekao je Josip Pivarić nakon što je drugu godinu zaredom na istom mjestu, na isti dan i u istoj minuti ozlijedio križne ligamente.

No nije to jedini peh na pripremama u Španjolskoj. Alžirski reprezentativac i ponajbolji Dinamov igrač El Arabi Hilal Soudani ozlijedio je palac dok je bio u trgovini!

Alžirac je ušetao u trgovinu koja je imala pokretne stube. Stao je na prvu stubu i palac mu se zaglavio. Pukao mu je nokat i pitanje je kad će biti spreman za nastavak treninga.

Čak i bez njega Dinamo je pobijedio poljske Piast Gliwice (2-1), a prva jedanaestorica “modrih” imala je u prosjeku 17,9 godina, što je najniže u povijesti kluba.

Trener Zoran Mamić na teren je poslao Šempera, Benkovića, Soldu, Kneževića, Moru i ostatak čileanskog društva, od kojih je najstariji na terenu bio novopridošli Petar Stojanović. Njemu je 20 godina.

- Velika je sreća što imamo tako talentiranu generaciju. Pokušat ćemo organizirati utakmicu protiv mlade momčadi Šahtara pa da dobiju još prilika - rekao je Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Tata dominacija 01.02.2016.

    Ajoj

  • Torcaast 31.01.2016.

    Genijalac,stvoren za prciju

  • 24 SATA NON-STOP 31.01.2016.

    stize bozja kazna nk mamic prciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare