To je to što me zanima!

Kad zapne, tu je Dybala! Juve se mučio pa slomio davljenike

Nakon što je Juve poveo preko Blaisea Matuidija u šestoj minuti, činilo se kako će i osmu utakmicu u nizu odraditi bez primljenog gola, no zapaprio im je njihov bivši branič Martin Cáceres
Vidi originalni članak

Nastavlja se velika utrka Napolija i Juventusa u talijanskoj Serie A. Torinski je sastav uz manju muku na Bentegodiju kod predzadnje Verone pobijedio 3-1 i tako održao zaostatak od jednog boda za liderom.

Mario Mandžukić očekivano se našao u prvih 11 Maxa Allegrija na poziciji napadača, budući da je Juve igrao u formaciji 4-3-1-2. Iza njega i Higuaina smjestio se Paulo Dybala, Juventusova 'desetka' koja je do subote navečer proživljavala krizu forme. 

Nakon što je Juve poveo preko Blaisea Matuidija u šestoj minuti, činilo se kako će i osmu utakmicu u nizu odraditi bez primljenog gola, no zapaprio im je njihov bivši branič Martin Cáceres u 59. minuti dalekometnim udarcem.

Onda se probudio La Joya i utrpao dva komada u samo šest minuta (72. i 78.) i pokazao zbog čega je jedan od najboljih mladih igrača svijeta. Naš reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je 82. minute, a mora se priznati kako ovo i nije bila njegova večer.

Poslije 19 odigranih kola Napoli vodi sa 48 bodova, Juventus je na 47. Inter je počeo 'kašljucati', već su na zaostatku od sedam bodova za Napolijem...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mestar 31.12.2017.

    Argentina je nepresusno vrelo nogometnih talenata, Sto ih cini dobrim jest cvrstoca u ugri mentano europejci a tehnici juzno amerikamci. Jedino su im urugvajci slicni po tim karakteristikama na tom kontinentu.

  • gutason 31.12.2017.

    vama su svi davljenici

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 30.12.2017.

    Mandzukica pod hitno na klupu. Ne znam koji je veci balvan on ili Ronaldo ove sezone. U prvih 11 svojih klubova su zbog imena i stare slave, Mandžo zadnju dobru sezonu imao u Bayernu 2013.

Komentiraj...
Vidi sve komentare