To je to što me zanima!

Kada hrvatski maestro uzme mikrofon: Modrić zapjevao pred tisućama. Nastala je ludnica

Kako te neću voljeti, započeo je Luka uvodne taktove Realove pjesme. I to je bilo dovoljno za opću euforiju među navijačima. S njim je zapjevalo na tisuće navijača koji su se našli na trgu Cibeles
Vidi originalni članak

Dirigent i maestro na terenu koji u svakom trenutku zna što s loptom, a kad je kod njega, sigurnija je nego u sefu. Sada smo vidjeli kako to izgleda kada hrvatski dirigent Luka Modrić uzme mikrofon i dirigira tisućama navijača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid je pobijedio Espanyol (4-0) u 34. kolu La Lige i četiri kola prije kraja osigurao 35. naslov prvaka u povijesti. Iako ih u srijedu čeka utakmica sezone i uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, trebalo je ipak malo predahnuti, opustiti se i proslaviti novu titulu. Naravno, ona glavna fešta dolazi na kraju sezone. Za to ima vremena. 

Slavlje je već počelo na terenu Santiago Bernabeua gdje su igrači Reala pozirali s trofejom pred navijačima i pjevali. Bila je to samo uvertira. Luda proslava nastavila se na madridskom trgu Cibeles gdje kraljevski klub već tradicionalno slavi svoje trofeje.

Igrači su se pojavili na autobusu, a tamo ih je dočekalo na tisuće euforičnih navijača. Pjevale su se pjesme i zalijevala grla dok su konfete frcale trgom. A u tome trenutku mikrofon je uzeo Luka Modrić, čovjek koji je danas s 19 trofeja postao peti najtrofejniji igrač Reala u povijesti. 

- Kako te neću voljeti - započeo je Luka uvodne taktove Realove pjesme. I to je bilo dovoljno za opću euforiju među navijačima. S njim je zapjevalo na tisuće navijača koji su se našli na trgu.

Još jedna proslava za pamćenje, ali nadaju se navijači, ne i zadnja. Već svi sanjaju o 14. trofeju Lige prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 307

  • bezel 01.05.2022.

    ajde u penziju vise.los si igrac

  • picuskin 01.05.2022.

    Koze čupale krzno u extazi na meketanje jarca

  • Origano3 01.05.2022.

    Gdje je sad korona?

Komentiraj...
Vidi sve komentare