To je to što me zanima!

'Kada je netko ovoliko vezan za klub, naravno da se želi vratiti'

Sinoć su se u La ligi od svojih klubova oprostila dvojica legendi. Andres Iniesta od Barcelone i Fernando Torres od Atletica, ali 34-godišnjak je siguran da će se kad tad opet vratiti u klub
Vidi originalni članak

Zasjenjen Iniestinim emotivnim oproštajem od Barcelone i Fernando Torres se oprostio od svog Atletico Madrida. U zadnjem nastupu za Atletico postigao je dva pogotka, koja su im donijela jedan bod protiv Eibara, a gdje će nastaviti karijeru još nije odlučio:

- Ništa nisam još odlučio gdje ću nastaviti karijeru. Želio sam uživati u posljednjim tjednima u Atleticu. Objavit ću se sljedeći tjedan.

VIDEO: ODLAZAK IKONA Sve puca od emocija: Torres i Iniesta igrali zadnju utakmicu

Ova dva pogotka dovela su ga do brojke od 129 golova u 404 nastupa u Atletico Madridu, a 34-godišnjak je siguran da će se kad tad vratiti u voljeni klub:

- Neću se vraćati kao igrač. To mi i je najteže, što više neću nositi ovaj dres. Ne znam što nosi budućnost, ali kada je netko ovoliko vezan za klub, naravno da postoji želja da se vrati.

Između dva 'mandata' u Atleticu, Torres je zaigrao i za Liverpool, Chelsea te Milan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Netko_Iz_Mase_1 22.05.2018.

    Idi i ne vraćaj se u Europu da te više ne gledam, propali alibi igraču koji već 6-7 godina nema veze s loptom, a novinari ga i dalje zovu El Nino...how yes no

  • Danilo Ignacije Pribićević 21.05.2018.

    Sta ti je genetika sinko moj. Ovaj tores isto godiste ko i iniesta a izgleda poput tipicnog neradnika koji sa tridest ide na faks, nema dana staza i po kavam cio dan. Nema ni bore a ima kosu svu bujnu i jos se kladim da nema zuljeve na rukama. Iniesta nas izgleda ko tipican momak s baustle i zato mi je sto puta drazi.

  • mislilac Tan 21.05.2018.

    Dođi u Dinamo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare