To je to što me zanima!

Kaiser Franz: Barca će koristiti sve trikove, htjet će provocirati

Učinit će sve kako bi izbacila Bayern iz ravnoteže. Probat će dozvoljene metode i zabranjene. Učinit će sve jer je njihov ponos povrijeđen, kaže Franz Beckenbauer
Vidi originalni članak

Počasni Bayernov predsjednik Franz Beckenbauer upozorio je igrače njemačkog najtrofejnijeg kluba uoči uzvratnog polufinalnog ogleda Lige prvaka protiv Barcelone i pozvao ih na oprez.

Bayern je u prvom ogledu na Allianz Areni deklasirao Barcelonu i slavio 4-0, ali Beckenbauer kaže da to ne znači da su Lionel Messi i društvo podigli bijelu zastavu.

- Barça će učiniti sve kako bi izbacila Bayern iz ravnoteže. Iskušat će sve metode, sve koje su dozvoljene i sve koje su zabranjene. Učinit će sve jer je njihov ponos povrijeđen - rekao je Beckenbauer za Bild uoči uzvrata na Camp Nou koji se igra u srijedu.

- Barça će pokušati poremetiti Bayernove planove duelima jedan na jedan. Bayernovi igrači ne bi smjeli dopustiti da budu uvučeni u osobne bitke. Neće se sigurno predati, provocirati će i isprobati sve trikove koji postoje – zaključio je legendarni „der Kaiser“.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • neznalac 30.04.2013.

    barcu jugovina obara :) Uvijek mi je to smetalo sto su p*cke. Igraju mozda najbolji nogomet a opet simuliraju. jedan padne a TITO i njegovih 11 PIONIRA skacu oko sudca po 15tak minuta. katastrofa. Jednostavno nisu muskarci

  • Frenkyy 30.04.2013.

    Naravno da će provocirat, to im je specijalnost!

  • kvatrica 30.04.2013.

    sutra navecer dolaze i skauti iz hollywooda u barcelonu,kazu da su veliki talenti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare