To je to što me zanima!

Kaiser: Lewandowski nam nije toliko bitan, imamo napadače

Na toj poziciji već imamo Mandžukića, Gomeza i Pizarra. Ali, ako možete dobiti takvog igrača, onda ga morate i uzeti. To je jasno, rekao je je Franz Beckenbauer
Vidi originalni članak

Počasni Bayernov predsjednik Franz Beckenbauer istaknuo je u intervjuu za magazin Sport Bild kako dovođenje Roberta Lewandowskog, napadača dortmundske Borussije, nije od vitalnog značaja za njegov klub.

Poljski reprezentativni napadač i prvi strijelac Bundeslige, koji je Real Madridu zabio četiri gola u Dortmundu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka i pobjedi Borussije 4-1, u zadnje vrijeme je predmet mnogih medijskih tekstova. Njemački novinari pišu o njegovom potencijalnom prelasku u Bayern, a engleski u Premiership, ponajprije u Manchester United, jer Alex Ferguson ne skriva da ga želi dovesti.

- Dovođenje Lewandowskog nama nije toliko bitno, jer na toj poziciji već imamo Marija Mandžukića, Marija Gomeza i Claudija Pizarra – rekao je legendarni Beckenbauer, ali je i dodao:

- Ali, ako možete dobiti takvog igrača, onda ga morate i uzeti. To je jasno.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • fahrix88 30.04.2013.

    ma cilj je bayernu oslabiti protivnika, nije da im treba napadac, jer ko god da igra u napadu zabija, jer sredina odradi 99% posla

  • denis92 30.04.2013.

    ako i njega prodaju bayernu borusijinoj upravi je bolje da spavaju s jednim okom zatvorenim

  • Manch Utd 30.04.2013.

    Ma Lewa dolazi u United.

Komentiraj...
Vidi sve komentare