To je to što me zanima!

Kaka: Divim se Manchester Cityju i obožavam taj klub

Brazilski veznjak madridskog Reala Kaka, izjavio je za britanski Daily Express da se divi Cityju. Je li moguće da se Brazilac zasitio igranja u Realu?
Vidi originalni članak

Bez obzira na to kako ova sezona za njega završi, vjerujte mi, Manchester City vrlo će brzo postati možda i najveći svjetski klub, rekao je Kaka u intervjuu za britanski Daily Express.
Čak i nakon što su mu rekli da je to malo prehrabra izjava s obzirom na to da City u klupskoj povijesti nije ostvario ništa, Brazilac se nije dao zbuniti.
- Gledajte, jedno je klupska povijest, drugo sadašnjost i budućnost. Ovaj klub ima veliku perspektivu i samo mu je nebo granica, vidjet ćete uskoro - dodao je.
Veznjak madridskog Reala potom je rekao da, unatoč tome što ga je prošlo ljeto odbio, obožava Manchester City i divi mu se. Je li moguće da se Kaka zasitio Reala i kritika na svoj račun te da polako priprema teren za odlazak na Otok? Odgovor na to pitanje mogli bismo saznati već za mjesec dana. Možda i prije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rodbina 05.05.2010.

    gdje ima para,tu je i kaka.brava kaka,ponašaš se kao zadnja \"kaka\"

  • torcida-1950- 05.05.2010.

    zar i njemu fali para??

  • pamy 05.05.2010.

    tko bi rekao da je kaka takva \"sponzoruša\"? dok je igrao u milanu bio je kralj, nikad se pare nisu spominjale.. odoše kola nizbrdo, sam da sad ne počne cugat kao ostali brazilci.. vidi se da lagano gubi volju za nogometom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare