To je to što me zanima!

Kaka se u suzama oprostio od Orlanda: Zauvijek jedan od vas!

Brazilski čarobnjak odigrao je posljednju utakmicu za svoj Orlando City, a plakao je i prije, i poslije utakmice. Iako je najavio da više neće igrati za Orlando, Kak nije rekao da odlazi u mirovinu
Vidi originalni članak

Bio je ovo poseban dan za mene, jer tijekom cijelog dana sve me podsjećalo na ove prekrasne tri godine provedene u klubu, gradu, s ovim prekrasnim ljudima, rekao je legendarni brazilski veznjak Kaka (35) na oproštaju od Orlanda.

Odigrao je noćas svoju posljednju utakmicu za Orlando City i otišao u suzama. Plakao je Brazilac već na intoniranju himne, plakao je i nakon utakmice pred kamerama.

- Hvala vam za ove tri godine. Nedostajat ćete mi, zauvijek ću biti jedan od vas - rekao je kroz suze kapetan Orlanda.

Prije nekoliko dana Kaka je rekao kako ga bolovi spriječavaju da uživa u nogometu te da ga to tjera na razmišljanje o mirovini. Ipak, iako je najavio skori kraj karijere, a od Orlanda se već oprostio, Kaka još nije definitivno rekao zbogom nogometu.

- Osjećam potrebu za novim izazovima, a jedino što sa sigurnošću znam je da neću biti dio Orlanda iduće sezone - rekao je prije posljednje utakmice za svoj američki klub.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mestar 17.10.2017.

    Kaka je uvijek bio postenjacina. Jedan od rijetkih kojemu novac nije bio na -rvom mijestu kao ostalima.

  • AC.MILAN 16.10.2017.

    ljudi moji vi očito nemate pojma niti ste pratili, a sada ovdje komentirate. Real njega NIJE uništio kako vi pričate nrgo se čovjek ozlijedio na 8 mjeseci i kada se vratio nije više bio isti igrač i zato ne pričajte gluposti

  • perijeleti 16.10.2017.

    Taj momak je bio gospodin u kopackama.Divota ga je bilo gledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare