To je to što me zanima!

Kaká se vratio u matični Sao Paulo, dočekalo ga 20.000 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekadašnji igrač São Paula Kaká vratio se na mjesto u kojem je započeo svoju nogometnu karijeru. Na predstavljanju na Morumbiju dočekalo ga je oko 20.000 ljudi
Vidi originalni članak

Ricardo Izecson dos Santos Leite poznatiji kao Kaká vratio se u matični klub São Paulo. Na svečanosti predstavljanja na stadionu Morumbi dočekale su ga tisuće ljudi, a brazilski mediji brojku procjenjuju na 20.000.

- Uzbuđen sam što se nakon 11 godina vraćam u klub u kojem sam odrastao i počeo igrati nogomet - rekao je Brazilac na predstavljanju.

Kaká je u siječnju potpisao za Orlando City, klub iz američkog MLS-a, no vrijeme do početka iduće sezone u ožujku 2015. provest će na posudbi u Brazilu.

Nekadašnjeg brazilskog reprezentativca i čovjeka koji je s Milanom bio europski prvak 2007. dočekali su klupska legenda, 41-godišnji golman Rogério Ceni i Luís Fabiano, napadač koji je također u São Paulu napravio iskorak zbog kojeg se prodao u Europu.

Uzbuđenom mnoštvu 32-godišnji Kaká ponudio je razmišljanja oko ozljede Neymara.

- Kao obožavatelj nogometa, mogu reći da svi gube što njega nema. Nadam se da će ovo biti samo dodatna motivacija za "seleção". Ovo što Neymar prolazi jedinstveno je. Teška je situacija biti ozlijeđen dok se Svjetsko prvenstvo igra u tvojoj zemlji. Svi plačemo zbog njega, ali imamo razloga za osmijeh u budućnosti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • trpaj89 07.07.2014.

    Svaka cast da nije osa u MLS ili negdi u kinu ili arapsku..nego se vratio svom klubu!

  • zetolino 07.07.2014.

    mnogi ce rec da je propao u Realu ali to nije istina,on je dosao ozlijeden,kasnije se oproavio pa se opet ozlijedio,nije ga Real unistio,nego je bio sklon povredama uto je dosao ozil i fantasticno je zamjenio kaku,spravom je bio na klupi,ali je velika steta da takva legenda bude na klupi,jako dobar covjek jos bolji igrac,drago mi je sto je u karijeri osvojio zlatnu loptu :)

  • Nerd86 07.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare