To je to što me zanima!

Kakav debi: Majstorija petom El Shaarawyja za slavlje Rome

Kandidat za najljepši gol vikenda stiže s Olimpica. Postigao ga je Stephan El Shaarawy, napadač Rome, koji je petom prevario golmana Frosinonea u debiju
Vidi originalni članak

Tek što je stigao u Romu, Stephan El Shaarawy pobrinuo se da se svidi navijačima "vučice". Talijanski reprezentativac postigao je pobjednički gol za momčad Luciana Spalettija koja je na Olimpicu svladala nejaki Frosinone 3-1.

Igrala se 48. minuta kad je Ervin Zukanović, još jedna prinova u momčadi iz glavnoga grada, ubacio s lijeve strane, a El Shaarawy okrenut leđima petom pogodio prvi kut. Romu je u vodstvo doveo Radja Nainggolan u 18. minuti, a izjednačio je Daniel Ciofani samo šest minuta poslije. Pobjedu je zapečatio Miralem Pjanić u 84. minuti.

Roma je ovom pobjedom učvrstila peto mjesto na ljestvici s 38 bodova, pet više od Milana i tri manje od Intera. Upravo milanski klubovi u nedjelju igraju međusobno u velikom derbiju od 20:45. Frosinone je na 19. mjestu sa 16 bodova.

Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta u remiju Sassuola kod Atalante (1-1), baš kao i Mato Jajalo, čiji je Palermo remizirao kod Carpija istim rezultatom. Igor Bubnjić nije bio u konkurenciji za sastav Carpija.

Monaco stradao kod Angersa

Ogled vodećih momčadi francuskog prvenstva, Angersa i Monaca, neočekivano je lako otišao na stranu domaćih (3-0). Cheikh Ndoye zabio je dvaput, a Mohammed Yattara jednom pa je Angers izbio na treće mjesto ljestvice s dva boda zaostatka za sastavom iz kneževine. Danijel Subašić branio je svih 90 minuta, a Mario Pašalić u igru je ušao u 73. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • PT 01.02.2016.

    Džeko panj sv. razmjera.

  • Stradlin 31.01.2016.

    Kakav prekrasan gol, vidilo se po proslavi svih koliko im je drago što je Faraon pravi i "u funkciji"!

  • IDZI 31.01.2016.

    bye bye dzeko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare