To je to što me zanima!

Kakav gaf! Karlo Letica primio gol nakon ogromne pogreške...

Utakmica je na kraju završila 2-2, a St. Truiden je na kraju došao tek do boda u 78. minuti. Ovaj gaf sigurno će imati utjecaja na Leticu, a ovakve stvari se nažalost mladim golmanima često događaju...
Vidi originalni članak

Karlo Letica primio je "pacerski" gol u remiju svog Club Bruggea protiv St. Truidena. To je bio gol za za vodstvo domaćina u 18. minuti. 

Igrala se 18. minuta, domaćini su nešto "kemijali" u kaznenom prostoru gostiju. Lopta je u jednom trenutku došla do Kamade koji to iz prve puca, ali šlampavo, i svi su mislili da će to Letica lagano uhvatiti u ruke. A onda šok. Lopta se bivšem golmanu Hajduka odbila od ruke i ušla u mrežu.

Utakmica je na kraju završila 2-2, a St. Truiden je na kraju došao tek do boda u 78. minuti. Ovaj gaf sigurno će imati utjecaja na Leticu, a ovakve stvari se nažalost mladim golmanima često događaju. No, treba samo nastaviti dalje.

Karlo Veliki je u samo godinu dana od nepoznatog golmana došao do golmana koji brani u Ligi prvaka i dio je hrvatske nogometne reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • marko123456789000000 28.10.2018.

    Ne voli te ga samo zato što je Hajdukovac....a gdje su talenti vaši poput Ćorića i Halilovića ;) isto uzdizani a zapravo 0

  • mihic82 28.10.2018.

    Letica jesi obranio? A iza njega na reklami Nisan 😀😀

  • Istvan Serekesz 28.10.2018.

    Šta je Letica na posudbi u Bruggeu iz Reala.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare