To je to što me zanima!

Kakav gol Andrijaševića! Zabio je Hajduku, ali nije htio slaviti

Igrala se 32. minuta kada je Rijeka stigla u vodstvo i to fantastičnim golom glavom povratnika Franka Andrijaševića na još bolju dugu loptu Stjepana Lončara. Andrijašević gol nije htio slaviti
Vidi originalni članak

Rijeka je na Jadrandski derbi s Hajdukom izašla puno motiviranije i spremnije. Dojam je to otvaranja samog susreta, ali i cijelog prvog poluvremena u kojem je Rijeka nadigrala gosta i zasluženo na odmor otišla s prednošću 1-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrala se 32. minuta kada je Rijeka stigla u vodstvo i to fantastičnim golom glavom povratnika Franka Andrijaševića. Napromašivali su se Riječani u prvom dijelu, ali kada je Stjepan Lončar izvanredno poslao teledirigiranu loptu na Andrijaševića, a on u stilu Miroslava Klosea pogodio loptu glavom uz samu lijevu stativu, Rujevica je skočila na noge.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Bolja igra dovela je do zaslužene prednosti, a Andrijašević gol nije htio proslaviti. Potekao je u akademiji Hajduka pa za prvu momčad igrao pet sezona prije nego je potpisao za Dinamo. U Rijeci je igrao sezonu 2016/17, a ove se vratio na posudbu iz Genta.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 16.09.2019.

    Bre Trifko, kakav je gol zabio Teklic ??

  • blue_screen 15.09.2019.

    Ahahhaha.. novinari na bijelom..

  • NIAGARA HAJDUK 15.09.2019.

    Pa sto ne slavis.......nama si davno pokazao tko si.....ovako nas kupiti neces.

Komentiraj...
Vidi sve komentare