To je to što me zanima!

Kakav majstor: Gasolova slika sa srpske svadbe oduševila...

Marc je već tad bio velika košarkaška zvijezda, prvak Europe i svijeta sa Španjolskom, koji će kasnije postati NBA prvak i trostruki All-Star. Na slici koja je "poharala" društvene mreže, Gasol pozira s čuturom rakije
Vidi originalni članak

Godina je 2009. U Srijemskim Karlovcima ori se narodna muzika, a piće teče u potocima. Razlog? Ženio se Darko Miličić (34), "zločesti dečko" srpske košarke. To veselje nije mogao propustiti proslavljeni španjolski reprezentativac Marc Gasol (35), veliki prijatelj srpskog košarkaša. Dvojac je tad igrao zajedno u Memphisu.

Marc je već tad bio velika košarkaška zvijezda, prvak Europe i svijeta sa Španjolskom, koji će kasnije postati NBA prvak i trostruki All-Star. Na slici koja je "poharala" društvene mreže, Gasol pozira s čuturom rakije.

Zbog ove svadbe u Srbiju je došla i prelijepa Adriana Lima, tad supruga Marka Jarića, a bili su tu i Željko Rebrača, Dušan Ivković. Slavlje se održalo u novosadskoj pivovari nakon obreda u Srijemskim Karlovcima.

Gasolu je svadba itekako ostala u sjećanju. Na društvenim mrežama ispod slike napisao je: "Malo pivo" i nasmijao brojne pratitelje. Nekako sumnjamo da je sve stalo na jednom malom pivu, više se čini da je Marc posegnuo u dubine čuturice s rakijom, ali dobro, možda mu žena prati Instagram pa...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • GNKDZ 14.04.2020.

    Jako ste aktualni bravo.

  • dobar dan 333 14.04.2020.

    Al pazi naslov...kakav majstor...zasto?! Zato sto je bio na toj svadbi 🤔🙄

  • 14.04.2020.

    jos da se autor clanka potpise pravim imenom i prezimenom

Komentiraj...
Vidi sve komentare